1. mjes201's Avatar
    So this morning I installed Avast Free Antivirus on my computer. And hours later when I turned my computer back on I can't get into Windows. Startup is fine, but once I put in my PIN or Password into my account, the screen goes blank and I have turn shutdown my computer by holding the power button. I restarted and everything and tried to make it work but I can't get past the sign in screen. If anyone knows a possible solution please write back, thanks. :)
    10-26-2014 05:48 PM
  2. ivdza's Avatar
    Is your OS original one? If not possible is that Avast delete your hack(act code) for windows,and thats why its stucked on logo ..if its genuine OS then i would try to do a safe mode to check....
    10-26-2014 06:13 PM
  3. mjes201's Avatar
    Is your OS original one? If not possible is that Avast delete your hack(act code) for windows,and thats why its stucked on logo ..if its genuine OS then i would try to do a safe mode to check....
    do you know how to get into safe mode?
    10-26-2014 07:47 PM
  4. ivdza's Avatar
    10-27-2014 12:22 AM
  5. Lorenzo Farinelli's Avatar
    If you have the ISO written on a disc you can refresh your Windows installation
    11-04-2014 08:49 AM

Similar Threads

  1. Nokia 735 problems?
    By very_452001 in forum Nokia Lumia 730 & 735
    Replies: 6
    Last Post: 02-09-2015, 01:56 AM
  2. Nokia Lumia 928 Back button problems
    By blackadamFTW in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-2014, 09:10 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-27-2014, 01:30 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-26-2014, 04:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD