1. SPS828's Avatar
    I just finished updating to build 10049 and I noticed that every modern app including Project Spartan won't open. If I click on a modern tile nothing happens and if I try to open an app from the task bar a window shows up that looks like this: capture.jpg
    03-30-2015 09:47 PM
  2. Likwidz's Avatar
    Looks like you have a corrupt install maybe?
    03-30-2015 09:50 PM
  3. Alain_A's Avatar
    yes works fine here....maybe reload
    03-30-2015 10:22 PM
  4. Likwidz's Avatar
    The only issue I am having is the Mail, Calendar, and People not working again. I tried the old powershell fix from the previous build and tried to redownload the apps as a shot in the dark but didn't work.
    03-30-2015 10:26 PM
  5. Derausgewanderte's Avatar
    The only issue I am having is the Mail, Calendar, and People not working again. I tried the old powershell fix from the previous build and tried to redownload the apps as a shot in the dark but didn't work.
    hmm, the powershell command worked here. same as 10041.
    http://winsupersite.com/windows-10/f...10-build-10041
    Likwidz and xsonwong like this.
    03-30-2015 10:37 PM
  6. Likwidz's Avatar
    hmm, the powershell command worked here. same as 10041.
    http://winsupersite.com/windows-10/f...10-build-10041
    ​Thanks for making me check my work, I forgot to run it as admin. Fixed!
    03-30-2015 10:54 PM
  7. Alain_A's Avatar
    The only issue I am having is the Mail, Calendar, and People not working again. I tried the old powershell fix from the previous build and tried to redownload the apps as a shot in the dark but didn't work.
    Oh It did work for me.....

    Is the mail, calendar and people pin to start or taskbar?????? If yes unpin from everywhere....it should disappeared

    edit...: never mind then
    03-30-2015 11:08 PM
  8. Alain_A's Avatar
    you guys using Spartan??
    03-30-2015 11:11 PM
  9. Likwidz's Avatar
    you guys using Spartan??
    ​Yep =]
    03-30-2015 11:22 PM
  10. SPS828's Avatar
    I feel stupid lol because I rebooted my PC and now everything's working!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Likwidz likes this.
    03-30-2015 11:40 PM
  11. Alain_A's Avatar
    I feel stupid lol because I rebooted my PC and now everything's working!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Don't, could have happen to any of us...
    Likwidz and SPS828 like this.
    03-30-2015 11:41 PM

Similar Threads

  1. Replies: 34
    Last Post: 04-15-2016, 03:06 AM
  2. 10049 killed my SP3.
    By Pete in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 23
    Last Post: 04-01-2015, 09:29 PM
  3. Windows 10 screen resolution not fitting screen
    By Josiah23 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2015, 08:45 PM
  4. Photos Taken Will Not Open in Anything
    By JPDVM2014 in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2015, 08:08 PM
  5. Microsoft pushes Windows 10 build 10049 with Project Spartan to fast ring users
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2015, 05:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD