06-25-2015 03:29 PM
46 12
tools
  1. hapless11's Avatar
    fbl_impressive Professional 10130 is downloading now on my PC. Anyone else getting this? I installed the latest security updates and ran check for updates again, and there it was.
    05-29-2015 04:27 PM
  2. neo158's Avatar
    fbl_impressive Professional 10130 is downloading now on my PC. Anyone else getting this? I installed the latest security updates and ran check for updates again, and there it was.
    I'm just about to check right now

    Edit: It's showing up for me, so much for it not showing up this week.
    Last edited by neo158; 05-29-2015 at 05:50 PM.
    05-29-2015 04:35 PM
  3. Mike Majeski's Avatar
    Showing up for me as well!
    05-29-2015 04:38 PM
  4. hapless11's Avatar
    preparing to install updates 34%
    05-29-2015 04:39 PM
  5. TheJoester09's Avatar
    Downloading for me as well. Has anyone actually completed the install yet?
    05-29-2015 04:40 PM
  6. hapless11's Avatar
    Mine's still at 34% preparing. Uh oh.
    05-29-2015 04:41 PM
  7. hapless11's Avatar
    Now at 50%
    05-29-2015 04:42 PM
  8. Alan Fearn's Avatar
    mine is at 62% now
    05-29-2015 05:39 PM
  9. sashatexb's Avatar
    92%
    05-29-2015 06:30 PM
  10. Michael Kerametlian's Avatar
    It seems like I'm just tacking on more and more space on the drive allocated to Win10 -- Not entirely sure how it ate up 11GB in the past few days, so I can't download 10130....

    Disk cleanup seems to not find anything I can get rid of either, so I'm not sure what's going on here.
    I'm using the taskscheduler to cleanup the winsxs folder, we'll see how that pans out I guess?
    05-29-2015 06:32 PM
  11. Harmdizzle's Avatar
    i'm on a surface pro 3. was running 10122 with minor issues, so i thought i would give 10130 a whirl. unfortunately i had to roll back to 10122 almost immediately due to no internet connection. all of the other devices in my apartment (ps3, L930) could still access my wifi - but my sp3 couldn't (either wired or wireless). has anyone else ran into that issue?
    05-29-2015 07:27 PM
  12. justin mcdaniels's Avatar
    Try run disk cleanup in administrative mode and it will show previous installs and updates
    05-29-2015 07:53 PM
  13. Yaron Asher's Avatar
    i'm on a surface pro 3. was running 10122 with minor issues, so i thought i would give 10130 a whirl. unfortunately i had to roll back to 10122 almost immediately due to no internet connection. all of the other devices in my apartment (ps3, L930) could still access my wifi - but my sp3 couldn't (either wired or wireless). has anyone else ran into that issue?
    Yes, also on a SP3, and the connectivity was restored by itself after a couple of minutes.
    05-29-2015 08:59 PM
  14. andyqkw's Avatar
    fbl_impressive Professional 10130 - Error 0x80246017
    05-29-2015 09:03 PM
  15. 12ColourPencils's Avatar
    Windows Feedback app is broken for me. Anyone having same issues?
    05-29-2015 09:45 PM
  16. anon(5383410)'s Avatar
    YouTube comments still not showing up in Edge. All I'm seeing is loading
    05-30-2015 12:07 AM
  17. Tom Kufeldt's Avatar
    This has been the worst build yet for me. After logging in to the 10130 build the system bluescreened in the ATIHDWT6.SYS display driver. After that Windows was stuck in a bluescreen reboot loop. I uninstalled the driver, removing the files, from the Device Manager in SAFE mode but that didn't work. I had to go back in to SAFE mode and delete the driver ATHDWT6.SYS just to boot the new build. I am stuck with the Microsoft Basic Display Driver.
    05-30-2015 01:15 AM
  18. Rasetech's Avatar
    fbl_impressive Professional 10130 - Error 0x80246017
    I also get the 0x80246017 Error
    05-30-2015 02:35 AM
  19. neo158's Avatar
    No problems for me in Hyper-V, space problems are solved by using Disk Cleanup to remove the previous Windows Versions and Update Files, both of which can take up 2-3GB+.
    05-30-2015 04:32 AM
  20. DavidinCT's Avatar
    Installed fine here, Space problem is getting close here (allocated 100gb for this install), but, after doing WIndows Cleanup after the install, that freed up another 18.9gb (dam !).

    The start menu is much better as I requested (a few reports I put in for this), When you go into the start menu, click a letter, it will bring it all up, select the letter and hop right to that spot, Just like in Windows Phone.

    Very quick to find stuff in Windows 10, way better. This is a major improvement over even how Windows 8.1 does apps.
    05-30-2015 07:49 AM
  21. fwakelin's Avatar
    This has been the worst build yet for me. After logging in to the 10130 build the system bluescreened in the ATIHDWT6.SYS display driver. After that Windows was stuck in a bluescreen reboot loop. I uninstalled the driver, removing the files, from the Device Manager in SAFE mode but that didn't work. I had to go back in to SAFE mode and delete the driver ATHDWT6.SYS just to boot the new build. I am stuck with the Microsoft Basic Display Driver.
    I have exactly the same issue - system reset does nothing (other than waste a lot of time). Ugh, thought we would be past total unusable system bugs by now.

    EDIT: Actually my system is bricked. Deleting driver just replaces it after boot up and display driver is auto detected / changed from the standard. Can't revert to previous build either - looks like I'm downloading the old ISO and wiping my system (and staying say from fast track from now on).
    Last edited by fwakelin; 05-30-2015 at 09:36 AM.
    05-30-2015 08:12 AM
  22. mj0's Avatar
    I have just switched from Slow to Fast ring (10074 is still very buggy, e.g. the start menu not opening regularly forcing a reboot) and 10130 showed up immediately. Downloading right now, we'll see.
    05-30-2015 08:50 AM
  23. jack asciutto's Avatar
    in build 10130. my login pin# is not there anymore. I hope they fix. I think is a bug. anyone got the same problem?
    05-30-2015 09:24 AM
  24. TwistedSenses's Avatar
    Updating to build 10130 made my wi-fi unusable, my laptop has no internet access and restarting (6-7 times) and still nothing is fixed. Keep away from this build, or you might get some nasty surprises.
    05-30-2015 09:50 AM
  25. etphoto's Avatar
    So far, so good for me on this build. Just a note. I just noticed the ugly *** icons in file explorer are gone. Yayyy
    05-30-2015 10:10 AM
46 12

Similar Threads

  1. This year's E3 will finally let up to 5,000 members of the public attend
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2015, 04:11 PM
  2. Hands-on with WhatsApp Calling for Windows Phone
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2015, 03:11 PM
  3. Windows 10
    By Pratyushsingh in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2015, 02:42 PM
  4. Windows 10 PC preview build 10122 gets two more security patches
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2015, 02:30 PM
  5. Pick up the T-Mobile Lumia 435 from Walmart for $50
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2015, 01:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD