1. MBY's Avatar
    Trying to read WC forums posts in this build (10159) is so slow and laggy. Then I tried to respond to a post and almost punched my computer. Every letter lags behind and many just get missed. I don't know if this is due to the scripts on WC or Edge handling them badly...
    07-01-2015 09:48 PM
  2. aximtreo's Avatar
    Try switching to another browser and see if the same thing happens. I'm using Edge and am not having any problems.
    07-02-2015 09:10 AM
  3. ShaneRay's Avatar
    I had to switch to Firefox to view WC and the forums. The site, at least for me and my system, is unusable with Edge. Fairly certain it's all the advertising that I would normally have blocked: all those scripts just slam my system on any browser. It is what it is.
    07-05-2015 10:57 AM

Similar Threads

  1. Why isn't Windows 10 10130 finding new builds?
    By Windows Central Question in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2015, 07:29 PM
  2. Im not seeing the get Windows 10 app on my taskbar
    By Orlando Parkinson in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-2015, 11:17 PM
  3. microsoft edge problem after update
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2015, 09:38 PM
  4. Forza 6 electrifying race tracks this year with the addition of Formula E
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-01-2015, 07:11 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-01-2015, 06:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD