1. Rasetech's Avatar
    Today I reinstalled my Windows 10 installation in my Hyper-V because all account login settings except of "change password". I started from build 10133 because i got this ISO stil in my download folder. During the install process it asked me to use a pin which i defined and I was happy to got it working. But after the first restard problems started again.

    During login I was asked for the account password instead of the pin. but the pin settings and a section with windows hello was visible within the settings app. So I decided to update to 10240 and after the update I had the same as before - alle account login settings are no longer displayed in the settings app except of the menu point to change my account password.

    Anyone else with this behavior with hyper-v? Any advice?
    07-25-2015 02:50 PM

Similar Threads

  1. i got a weird problem with my nokia lumia 925
    By boteecool in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2015, 01:51 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 07-25-2015, 09:27 AM
  3. Can I get some help with a problem regarding file sharing?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2015, 06:56 AM
  4. Should I wait for spectre x360 with "Skylake" ?
    By Joshwin in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2015, 04:35 AM
  5. Anybody having issues with Subway Surfers?
    By miguel11691 in forum Phone & Tablet Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2015, 01:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD