09-11-2015 04:48 AM
35 12
tools
  1. Steve Thackery's Avatar
    Colleagues,

    Currently running 10525. Windows Update tries to update to 10532 but fails every time. The error code is:

    th2_release Professional 10532 - Error 0xc0000005

    Anyone else having this problem? Any thoughts on how to fix it?

    Thanks.
    08-28-2015 03:40 AM
  2. Rasetech's Avatar
    I don't even get it offered in Windows Update, also 10525 wasn't offered to me, I tried all the common fixes around the web but nothing helped.
    08-28-2015 04:17 AM
  3. dvs1Scott5's Avatar
    I've the same problem 10532 downloads. Then is starts to install. It gets most of the way done, then th2 release Professional 10532 - Error 0xc0000005
    08-28-2015 07:32 AM
  4. seq1's Avatar
    My PC reverts me back to 10525 during that restart screen. It says "Restoring your previous version of Windows..." with a circular progress bar on top.
    08-28-2015 04:12 PM
  5. andreqms's Avatar
    My PC reverts me back to 10525 during that restart screen. It says "Restoring your previous version of Windows..." with a circular progress bar on top.
    Same thing here. Tried three times already. I will wait the next build. =/
    08-28-2015 05:45 PM
  6. shorski's Avatar
    Installed just now without issues. But I still have the AMD quick stream error.

    Z30STA100-2/OS10.3.2.2639 β
    08-29-2015 01:27 AM
  7. Dhruvansh Soni's Avatar
    It's not even showing the build available for download... just says "you are up to date" :/
    08-30-2015 12:45 AM
  8. cwdunlap's Avatar
    Yes 3 times
    08-30-2015 03:51 PM
  9. Donna Gorman1's Avatar
    Got 10532 installed but it took 4 hours. It was stuck at 94% installed for 3 of the 4 hours.

    Restarted very slow. I've had to use Google Chrome to get back online. The EDGE is now dead.
    08-30-2015 06:41 PM
  10. Reginaldo Santos's Avatar
    Same issue here. Is there any solution or should we just wait for the next release?
    08-31-2015 07:24 AM
  11. lexcop's Avatar
    Same here...anyone solved this ? Is hardware or software that creates this problem ?
    08-31-2015 08:07 AM
  12. shorski's Avatar
    10532 installed fine for me. No issues.

    Z30STA100-2/OS10.3.2.2639β
    08-31-2015 03:47 PM
  13. K5UY's Avatar
    This is the same thing happening to me. 10532 just reboots and returns me to my previous version. What really sucks is I bought 10240 and now that payed version will not update. This has to be the most frustrating event from Windows yet, and I've been around since window 1.0
    You can't get help from windows. There are so many weird install anomalies occurring with Windows 10, it's going to fail in the eyes of the public. It would help if end users could just go some place and down load builds and Microsoft would CAN this failing effort to update major builds via updates that are failing for many. Watch, MS want care, Bill leaving was a DISASTER.

    k5uy
    08-31-2015 07:36 PM
  14. Dragunov2's Avatar
    Same issue here!

    It goes to 62% in copying files, 18% on ring, then it reboots (I know it needs to go to 32% on the ring before a reboot happens)

    Then previous version 10525 is running again.

    When I use an ISO of 10532, the same thing happens, but then I get this error screen after the reboot:

    4ugyn4.jpg
    seq1 likes this.
    09-01-2015 09:58 AM
  15. seq1's Avatar
    Hey people looks like somebody found a solution.

    Thanks Dragunov2, your screenshot helped me to reach this page: Problem install Windows 10 10532 - Microsoft Community

    It is some issue with Hyper-V. It needs to be turned off.

    Will try it and provide an update here.

    UPDATE: Turning off Hyper-V allowed me to install the 10532, but after restart all modern apps stopped working for around 15-20 mins. But then everything became fine.

    UPDATE 2: I am not able to turn on Hyper-V after update. This has also been mentioned in the Microsoft Community post.
    Last edited by seq1; 09-02-2015 at 11:23 AM. Reason: Update 2
    lexcop likes this.
    09-01-2015 01:28 PM
  16. Steve Thackery's Avatar
    Doesn't work for me, seq1.

    Clearly the problem with mine is different, I'm still getting the same error code:

    • th2_release Professional 10532 - Error 0xc0000005
    09-02-2015 01:41 AM
  17. K5UY's Avatar
    I understand, being an certified system admin for most all MS products I can tell you this one is a tough one. I have two other computers in here all doing different things on and off the web and they updated fine. It's just this 5k build, my main machine that want update. (Asus MD X99 Deluxe with 32 gigs with ram drives for boot). I've done many approaches and I am Still continuing to investigate but the realizim is none of us should have to go thorough this.
    I have a feeling it's a selective flaw toward particular MB and Bios systems. You can Bet Asus want give two S#$%'s and it's probably something to do with Bios 1801, just guessing here. My system is a new build and works fine in all other aspects. I had to bail on the Preview program because this same system would not install MS Builds. I would ask the guys here to indicate if they have been successful at installing to the Asus X99 anything, with 8101 Bios. Just trying to narrow the possibilities. Again thanks for those who are trying here and I hope each of you get passed this Microsoft BS. If anyone has a viable suggestion or thought fire away.

    Bill K5UY
    09-02-2015 02:11 AM
  18. Dragunov2's Avatar
    Hey people looks like somebody found a solution.

    Thanks Dragunov2, your screenshot helped me to reach this page: Problem install Windows 10 10532 - Microsoft Community

    It is some issue with Hyper-V. It needs to be turned off.

    Will try it and provide an update here.
    Well I uninstalled Hyper-V and still not working
    09-02-2015 02:12 AM
  19. David Horn's Avatar
    If you turn hyper-v off for the install there's an excellent chance you won't be able to enable it again once the update is complete.
    09-02-2015 07:06 AM
  20. seq1's Avatar
    If you turn hyper-v off for the install there's an excellent chance you won't be able to enable it again once the update is complete.
    Yes you are right. I was not able to turn it on after updating. But anyways I won't be needing it for some time now.
    09-02-2015 11:22 AM
  21. Dragunov2's Avatar
    So u could install the new version now?
    09-02-2015 11:44 AM
  22. seq1's Avatar
    So u could install the new version now?

    Yes, I have already updated my original reply
    09-02-2015 11:46 AM
  23. Dragunov2's Avatar
    Just by uninstalling Hyper-V?
    09-02-2015 12:33 PM
  24. seq1's Avatar
    Just by uninstalling Hyper-V?
    Yes
    09-02-2015 12:36 PM
  25. Dragunov2's Avatar
    I tried this and still same issue, maybe I need to try again.

    But u deleted those folders BT and such aswell, yes?
    09-02-2015 12:47 PM
35 12

Similar Threads

  1. Why isn't Windows 10 installing?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 08-31-2015, 07:24 AM
  2. WIn 10 Downloaded But Not Installing plz advice
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2015, 02:20 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-28-2015, 12:11 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-27-2015, 10:32 PM
  5. If you have 10512 installed please do me a favor
    By jibgilmon in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 4
    Last Post: 08-27-2015, 07:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD