1. vgian's Avatar
    when I try to "connect" or "project" my SP3 to my wireless screen (Sony TV), the picture I get is very pixellated like when you have bandwidth problems and totally unusable.
    Before 14316 the picture was fine, so I rolled back to 14295 but the problem was not solved.
    I have also deleted and reconnected the device (TV) several times to no avail so far.

    Some weird findings:
    - If I use the context menu "cast to device" with let's say a HD video file, it works fine and picture is perfect, so my wifi network is capable no worries about that.
    - My L730 connects to the same screen under the same wifi network just fine, only the SP3 lost this ability lately.

    Any ideas?
    04-24-2016 09:54 AM
  2. vgian's Avatar
    So, I suppose that I am the only one having such problems...
    04-25-2016 01:20 PM

Similar Threads

  1. Some apps fail to update in Windows 10 Mobile
    By Tasha Jaiswal in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2016, 02:58 PM
  2. nokia 520 images in negative and black and white reversed?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 04-30-2016, 08:49 AM
  3. problem with display lights
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2016, 10:35 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 04-24-2016, 01:52 PM
  5. This Week in Xbox - Xbox One 'Slim', cloud streaming, and a DOOM giveaway!
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2016, 08:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD