1. froi francisco's Avatar
    I encounter same issues at least in my 2 workstations*... how about you guys?*
    12-22-2016 07:35 AM
  2. digitaldd's Avatar
    14986 was installing when I left for work, hopefully It won't happen to me. However if it does that is why we keep more than one browser installed on our computers in the first place (site doesn't load properly in one browser so you use the other).
    12-22-2016 08:24 AM
  3. froi francisco's Avatar
    14986 was installing when I left for work, hopefully It won't happen to me. However if it does that is why we keep more than one browser installed on our computers in the first place (site doesn't load properly in one browser so you use the other).
    that is a no brainer buddy...
    12-22-2016 08:45 AM
  4. digitaldd's Avatar
    Had no issues with the 14986 update on the system that was updating when I left for work yesterday. Google website access worked under Edge about as well as it ever has.
    12-23-2016 08:56 AM
  5. holdum333's Avatar
    Hi ! I'm not a insider, but you might try resetting edge! Won't hurt to give it a try! Here's link from HTG!
    How to Reset Microsoft Edge in Windows 10
    froi francisco likes this.
    12-23-2016 11:56 AM

Similar Threads

  1. Can I upgrade to windows 10 on surface pro1 now?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2016, 04:20 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 12-27-2016, 04:08 AM
  3. Ported FB apps are crashing when trying to open in-app gallery
    By DavidTheGiant in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-2016, 11:11 PM
  4. Gta v on Xbox 360 to gta v on Xbox one s
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2016, 12:33 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-21-2016, 10:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD