1. editguy's Avatar
    I have issues on Edge and sometimes use IE instead. Apparently they removed it on this build.
    02-11-2017 01:30 PM
  2. aximtreo's Avatar
    I have issues on Edge and sometimes use IE instead. Apparently they removed it on this build.
    Right clip on Windows icon lower left on the Task Bar. Select Search and type in iexplore. I think you will find it there. At least it was in the past.

    EDIT: It works on this build as well. It comes up as Internet Explorer. Right click on Internet Explorer and send it to Desktop or Task Bar.
    02-11-2017 02:14 PM
  3. Cryio's Avatar
    Why not use any other browser? Why IE?
    02-11-2017 02:34 PM
  4. editguy's Avatar
    Right clip on Windows icon lower left on the Task Bar. Select Search and type in iexplore. I think you will find it there. At least it was in the past.

    EDIT: It works on this build as well. It comes up as Internet Explorer. Right click on Internet Explorer and send it to Desktop or Task Bar.
    Hmm, not working for me. It just takes me to web pages or says not found.
    02-11-2017 03:25 PM
  5. editguy's Avatar
    Why not use any other browser? Why IE?
    I use different browsers for different purposes.
    02-11-2017 03:25 PM
  6. aximtreo's Avatar
    Hmm, not working for me. It just takes me to web pages or says not found.
    Just to clarify, we are talking about W10 on a PC? I just tried it again and it pops right up. Don't understand why it isn't working for you.

    I don't use EDGE or IExplorer; I use Firefox. Have you tried it?
    02-11-2017 05:52 PM
  7. editguy's Avatar
    Just to clarify, we are talking about W10 on a PC? I just tried it again and it pops right up. Don't understand why it isn't working for you.

    I don't use EDGE or IExplorer; I use Firefox. Have you tried it?
    Yes, I use Firefox but, as I said in a comment above, I use different browsers for different purposes and have them set up that way. I had Edge and IE set up with the same bookmarks and settings so if something doesn't work in Edge (which happens frequently on Insider builds), I can just switch to IE. And we are talking about Windows 10 on the latest insider build on a PC. It's weird that it works for you and I get nothing but the reference to the website. Thanks for trying to help me, I appreciate it. I guess I'm going to have to look at doing things differently.
    aximtreo likes this.
    02-11-2017 08:01 PM
  8. adamthewebman's Avatar
    I do not know if this would work.

    Right click on start menu and go to programs and features
    click on Turn Windows features on or off.

    From the list that comes up select IE and toggle it off and reboot then go back and turn it on

    -Adam
    editguy likes this.
    02-12-2017 11:40 AM
  9. editguy's Avatar
    I do not know if this would work.

    Right click on start menu and go to programs and features
    click on Turn Windows features on or off.

    From the list that comes up select IE and toggle it off and reboot then go back and turn it on

    -Adam
    I just saw this. Thank you!! That did the trick! It was actually unchecked so I checked it, rebooted and now it's back. I appreciate your help!
    adamthewebman likes this.
    03-31-2017 01:38 AM

Similar Threads

  1. Deleted account on WP10 using data
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2017, 11:37 AM
  2. MrMobile Storm Survival Guide: How to protect your gadgets and stay connected
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2017, 12:11 PM
  3. Deal: T-Mobile Alcatel IDOL 4S with Windows 10 Mobile drops to just $288
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2017, 11:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD