05-20-2016 09:03 AM
2,234 ... 2526272829 ...
tools
  1. qsr786's Avatar
    @Vincent van Rooijen Hi have the same problem did you solve it?
    06-26-2015 08:21 AM
  2. Mladen Mikovic's Avatar
    When I open 'Phone' all I have is a dialler pad, no history, speed dial, or way to get to my contacts. Anybody else experienced this?
    I have the same problem...but dont know how to fix it
    06-26-2015 08:27 AM
  3. Ivan Vasquez's Avatar
    After Factory reset, mms no longer works. Same as last build on my Icon
    Yeah i'm having the same issue on my Icon as well. This problem existed in the previous build which also did expose the ability to add an MMS APN but this new build does not, it only has the Internet APN.
    06-26-2015 08:47 AM
  4. Vincent van Rooijen's Avatar
    Well, turned out setting right APN did the trick, however no notification/icon about (4g/h+/3g) what so ever about data in your status bar.
    06-26-2015 08:49 AM
  5. Ivan Vasquez's Avatar
    Is anyone else having a problem with Microsoft Health not running?
    Yeah I have the same problem, i'm not getting my notifications on my Band either. My next step is to unregister the band and then re-register and see if that fixes both the Health app and the notifications on the Band.
    eepyaich likes this.
    06-26-2015 08:49 AM
  6. AnkitGondalia's Avatar
    I have a problem with the SD card in 10149 on Lumia 535.

    Submitted to Gabe already, but it appears that apps installed on an SD card are very unreliable indeed.
    Almost all of my apps are installed on an SD card, but since updating from Windows Phone 8.1 (Update 1), the apps show "Unavailable" for the ones installed on an SD card, even though the SD card is inserted.
    I've tried a soft reset but to no avail.
    Move all apps to sd.. You wont have the same prob again
    06-26-2015 08:57 AM
  7. ahmad karaki's Avatar
    Finally they released a build that can be uses and give feedback based on.
    Do you know a way to support the ideas from wp8.1
    06-26-2015 08:57 AM
  8. kumar_0119578's Avatar
    did anyone succeeded in installing app from store beta or update phone on network with proxy configuration.
    for me it is not working.
    06-26-2015 09:20 AM
  9. AnkitGondalia's Avatar
    did anyone succeeded in installing app from store beta or update phone on network with proxy configuration.
    for me it is not working.
    Yes i installed and updated all my apps from store beta
    06-26-2015 09:22 AM
  10. eepyaich's Avatar
    @ivan vasquez - I'd be interested if you do get notifications working on your band. My first foray into Win 10 on my L930 was last week's 10136 build. I managed to install MS Health and had a BT connection to my band, but no notifications came through - not even notifications for calls or SMS's. Even after reinstalling the app, resetting and re-registering the band, notifications were still broken (although the band was still syncing data such as steps to MS Health). This was a deal breaker for me, so I went back to 8.1 (where, ironically, notifications to my band have been working better than ever).

    I'm tempted to try 10149, but don't want to go through the faff if my band is not going to work.

    FWIW - I'm in the UK, so all my language settings are UK English.
    Last edited by eepyaich; 06-26-2015 at 09:25 AM. Reason: Make it clear what this was a reply to!
    06-26-2015 09:23 AM
  11. kumar_0119578's Avatar
    When I open 'Phone' all I have is a dialler pad, no history, speed dial, or way to get to my contacts. Anybody else experienced this?
    unpin the dailer tile and pin it from all apps menu, that should solve your problem.
    06-26-2015 09:24 AM
  12. Lumious's Avatar
    Some Bugs i noticed so far on Lumia 929:

    Major:
    Media does not upload to OneDrive, namely photos
    Can't send attachments on texts. (Error: "Can't send)

    Minor:
    Red bar at the top of screen when OneDrive is open, regardless of theme color
    Windows freeze at times and then it goes back to start screen


    That's all i noticed so far!

    Light years ahead of 10136. Stable enough for daily driver without a doubt.
    Robinsonmac likes this.
    06-26-2015 09:25 AM
  13. Ivan Vasquez's Avatar
    Some Bugs i noticed so far on Lumia 929:

    Major:
    Media does not upload to OneDrive, namely photos
    Can't send attachments on texts. (Error: "Can't send)

    Minor:
    Red bar at the top of screen when OneDrive is open, regardless of theme color
    Windows freeze at times and then it goes back to start screen


    That's all i noticed so far!

    Light years ahead of 10136. Stable enough for daily driver without a doubt.
    Yeah I have the same, although I haven't looked into the OneDrive issue. I take it you get the same error when sending a group text message, "can't send"
    06-26-2015 09:31 AM
  14. Qtweeder's Avatar
    on my 1020 literally no apps will open for me, they just CTD, the update finished about 15 hours ago, multiple soft resets later, still no change. also updating apps auto (which does nothing) or manually via store beta doesn't help, its strange because i haven't seen anyone else with this problem, sometimes it's nice to know you are not alone
    06-26-2015 09:35 AM
  15. Lumious's Avatar
    Yeah I have the same, although I haven't looked into the OneDrive issue. I take it you get the same error when sending a group text message, "can't send"
    Havent tried group text but i would imagine so.
    Thamarai manalan88 likes this.
    06-26-2015 09:36 AM
  16. thuber's Avatar
    Can't log into my Microsoft account. Going to hard-reset
    06-26-2015 09:50 AM
  17. Ryan ODonnell's Avatar
    Does anyone have a problem with SD cards on 10149?
    Apps installed are not available, even with the SD card installed and after soft resets and all that.

    Have not tried hard reset, trying to avoid that as much as possible.
    Thamarai manalan88 likes this.
    06-26-2015 09:53 AM
  18. Nishad Thakur's Avatar
    Is there any workaround for people hub? it just keeps on crashing.
    you can disable the contact SYNC from google account
    that's the culprit !
    1)In MAIL App, go to the setting and change sync setting of coogle
    2)MOST IMPORTANT BACKUP AT THIS STEP
    3)Hard reset and restore settings

    you may get half working rarely(sometime while editing) crashing PEOPLE app
    to edit contact i use PC app,it syncs right after editing
    06-26-2015 09:54 AM
  19. boltz82's Avatar
    Cellular Data is not working for me. This is major for me!
    Did try manually create APN but did not succeed in working data connection. Anyone same issue/solution?
    I had this issue at first but it seemed to work itself out on its own. I did a soft reset and it was working and then five minutes later it seemed to be? Perhaps it worked it out somewhere in the background.
    06-26-2015 09:56 AM
  20. boltz82's Avatar
    After the update I seemed to have a few of the issues that many are having here. Most of them have cleared with the exception of two that I can't seem to figure out.

    1. When in an area that has a wifi signal the phone refuses to connect if my cellular data is on. When both a cellular data and wifi signal are present it won't connect. If I turn off wifi the cellular data works. Conversely if I turn off the cellular data and turn on wifi the wifi connects. When both are on, nothing.

    2. The web browser, Project Spartan, when pressed attempts to open, the animations start and transitions to a black screen then goes back to the start screen. Hard reset attempted but still no fix. I downloaded the UC Browser which works but when I try to use a web link in an email in prompts to either use IE which is defunct or Project Spartan which is non-op.
    06-26-2015 10:11 AM
  21. Scienceguy Labs's Avatar
    Unfortunately, the only thing my 1320 got out of this build is a set of nicely animated spinning gears. lol
    Recovery Tool on the horizon. ha ha ha
    06-26-2015 10:18 AM
  22. wolfpak54's Avatar
    ATT 1520 here, after the rebuild, Hey Cortana is telling me voice activation is not available on this phone....
    06-26-2015 10:22 AM
  23. DCTF's Avatar

    2. The web browser, Project Spartan, when pressed attempts to open, the animations start and transitions to a black screen then goes back to the start screen. Hard reset attempted but still no fix. I downloaded the UC Browser which works but when I try to use a web link in an email in prompts to either use IE which is defunct or Project Spartan which is non-op.
    Are you on the right build? Spartan's gone now, you get Edge instead.
    06-26-2015 10:23 AM
  24. Qtweeder's Avatar
    Are you on the right build? Spartan's gone now, you get Edge instead.
    i am on the latest build and i still have project spartan in the apps list (it doesnt open though) but clearly some update issue for some / partial migration
    06-26-2015 10:39 AM
  25. Ivan Vasquez's Avatar
    ATT 1520 here, after the rebuild, Hey Cortana is telling me voice activation is not available on this phone....
    Same issues on the Lumia Icon
    06-26-2015 10:53 AM
2,234 ... 2526272829 ...

Similar Threads

  1. [WM10] Lumia 1520 Bugs & Defects
    By ahsan_aa in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 39
    Last Post: 01-22-2017, 11:12 AM
  2. Long term review of 640XL-W10M- Dumped Note 4
    By ak_r7 in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2016, 10:07 AM
  3. Has a non insider version of wp10 been released?
    By djeire84 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2016, 07:56 PM
  4. Windows Phone Notification Bug?
    By DotNetRob in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2016, 12:14 PM
  5. Reply to the message threads in notification bar?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2016, 09:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD