02-29-2016 09:12 PM
393 1234 ...
tools
  1. adrian1338's Avatar
    App list search bar holds the search text even after leaving:O
    Outlook office 365 account cant be added with error 0x81030116
    App list search text does not find OneNote but OneDrive with One. So it clearly doesn't look for the app name field.
    Ahmar16 likes this.
    06-17-2015 02:53 AM
  2. Andries Werf's Avatar
    How did you fix the Forever resuming screen, I already came accross this issue for 2 times :(
    06-17-2015 02:54 AM
  3. Pie ty's Avatar
    hard reset* :)

    * Be careful. I've experienced "forever resuming" screen after hard reset.
    I tried already, no solution :(

    I have the same issue on my Lumia 930, with Vodafone in the Netherlands...
    I have also Vodafone but in Germany ...
    06-17-2015 02:54 AM
  4. Andries Werf's Avatar
    Too bad :(
    06-17-2015 03:01 AM
  5. Crimsonrellik's Avatar
    Check your APN settings.
    Setting>Network & Wireless>Cellular & SIM
    Make sure Data connection is on.
    -If not, turn it on and then try.
    -If it is on, touch the sim card and hit properties.
    Verify your settings. Try Search for Networks and under Mobile operator settings, touch Update settings.
    Last resort is to go online and find your Internet APN settings and try the option to manually add an Internet APN, just below the update settings button.
    Best of luck!
    Narathan likes this.
    06-17-2015 03:10 AM
  6. Wbutchart1's Avatar
    Hi all, before I tried a hard reset I wanted to check to see if there are any suggestions - my photos app is missing for the latest build. Even when clicking the photos icon on the camera at the top right it asks me to download an app, anyone else encountered this?

    Thanks.
    06-17-2015 03:11 AM
  7. colinkiama's Avatar
    Hi all, before I tried a hard reset I wanted to check to see if there are any suggestions - my photos app is missing for the latest build. Even when clicking the photos icon on the camera at the top right it asks me to download an app, anyone else encountered this?

    Thanks.

    Do a hard reset because it's the only way. I had exactly the same problem as you.
    06-17-2015 03:14 AM
  8. Ickis99's Avatar
    I had i similar problem. In my case the Store (Beta) was missing. A hard reset solves this.

    After some hours of testing and playing around (Lumia 920) i personally would recommend a hard reset anyway after the upgrade. Not because the update wouldnt work but because you keep all the old legacy app (like two "Phone"-Apps, two "Calendar"-Apps and so on) which only clutters your Apps-List. And most of them i couldnt even remove.
    06-17-2015 03:27 AM
  9. Ickis99's Avatar
    As far as i know the only upgrade path to the newest 10136 Build currently is directly from 8.1. If you already have 10052 or 10080 in the upgrade queue you can only reset this via a hard reset. I you are already on 10052 or 10080 how you have to reinstall 8.1 via WPRT.

    Alternatively you could wait a while for the next build which should support upgrade from 10052 and 10080.
    06-17-2015 03:38 AM
  10. monstervinvin's Avatar
    waaa your reply is contradicting with ICKIS99's reply
    06-17-2015 03:40 AM
  11. monstervinvin's Avatar
    waaa your reply is contradicting with DreadVenom's reply

    i'm confused haha
    i did reinstall and reenrolled my phone in the Windows Insider app and still giving me (10.0.12534.59)
    06-17-2015 03:41 AM
  12. Andries Werf's Avatar
    Hey Crimson,

    That was the solution, I was able to retrieve the settings of my mobile provider and added them manually through the APN setting
    06-17-2015 03:47 AM
  13. MutiUllah1's Avatar
    same here, i just updated my lumia icon and boot loops after installation of 10136 gears process...... :(
    06-17-2015 03:51 AM
  14. Pie ty's Avatar
    Last resort is to go online and find your Internet APN settings and try the option to manually add an Internet APN, just below the update settings button.
    Best of luck!
    That was the solution! Now i have mobile-internet.

    Many Thx ....
    06-17-2015 03:55 AM
  15. AnkitGondalia's Avatar
    I wanna try updating my Lumia 1520 to the latest build but it says (10.0.12534.59)

    I know there's this new 10136 build but I am currently on 8.1 and I have no Idea if the code that my phone is saying is the NEWEST build.

    I searched and found that it is build 10052
    Is it a prerequisite update?
    You choose slow or fast?
    06-17-2015 03:57 AM
  16. gilatino's Avatar
    When I click on all settings in the action center, it says "Search for an app in the store? You need to install an app for this task." but when I click yes, it goes to store beta and then crashes, So, I can't get into the new settings screen.
    06-17-2015 04:01 AM
  17. monstervinvin's Avatar
    Insider Fast :D
    06-17-2015 04:06 AM
  18. monstervinvin's Avatar
    You choose slow or fast?
    Insider fast :)
    06-17-2015 04:07 AM
  19. ashwinp90's Avatar
    Since the new update, i have no internet connection about my provider on my Lumia 830. WLan works without problems ....

    What can I do?
    I had the same proble..airtel, india...hard reset solved the issue
    06-17-2015 04:14 AM
  20. AnkitGondalia's Avatar
    Insider fast :)
    And you did not get 10136? :o
    06-17-2015 04:15 AM
  21. anon(8150199)'s Avatar
    I had i similar problem. In my case the Store (Beta) was missing. A hard reset solves this.

    After some hours of testing and playing around (Lumia 920) i personally would recommend a hard reset anyway after the upgrade. Not because the update wouldnt work but because you keep all the old legacy app (like two "Phone"-Apps, two "Calendar"-Apps and so on) which only clutters your Apps-List. And most of them i couldnt even remove.
    So how is battery life so far on your 920? I couldn't stand 10080 previously.
    06-17-2015 04:25 AM
  22. Shimpuu's Avatar
    Hello Guys!

    I'd installed build 10136 on my Lumia 535. I cant log in in my Live Account, because I'm not able to write additional characters like " | ", " < " and " > " in the Password array.... Have anyone the same Problem?

    thx for help
    06-17-2015 04:30 AM
  23. Narathan's Avatar
    Too bad :(
    I had the same (from the Netherlands) on Telfort. What I had to do was fill in the APN "internet" and reboot the phone. After that, it worked!
    This might help: Vind hier de APN instellingen van uw gsm provider


    Only problem I have is that my Outlook only sees my Outlook account. Gmail and my exchange don't work, which is a shame. But thats the only thing that I consider a problem, it's not a deal breaker. Maybe I need to manually fill in the POP/IMAP settings. Going to give it a try.

    All in all, very pleased and quite the looker at work
    06-17-2015 04:32 AM
  24. Ickis99's Avatar
    So how is battery life so far on your 920? I couldn't stand 10080 previously.
    After 3 hours im at 73% but i doesnt say much because im still installing many apps and i play around with the settings and features. But i can say it is definitely not worse than 10080 :).
    Mladen Mikovic likes this.
    06-17-2015 04:33 AM
  25. xdrdaniel's Avatar
    Here's what i found.
    1. The first time i installed the update apps were missing ( settings, spartan, photos). This happened because i tried to lock my phone while it was trying to migrate data and somehow it skipped half of the process. After a reboot the process resumed, but my apps were still left out. A hard reset did not fix it. So i had to go back to 8.1 then reinstall 10 again, this time without touching my phone. Now it works.
    2. I can't choose photo upload quality in Onedrive.
    3. There is no option to choose a notification sound.
    4. The time between tapping on an app, and actually launching it is too damn high!
    I am using a Lumia 830.
    One more thing... I read that devices with 5"+ displays will get "One handed use". Is this available for the 830 as well?
    06-17-2015 04:41 AM
393 1234 ...

Similar Threads

  1. What is the size of Windows 10 Mobile Build 10136?
    By Anudipta Chaudhuri in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2015, 03:31 AM
  2. How can I stop the Build from Downloading?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2015, 03:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD