1. vicky geth's Avatar
    Hi everyone. I installed the new build 10136 on my L730. When I try to sign in, the app force closes and takes me back to start screen.
    Did a soft reset. Reinstalled the app from store. Still the problem persists.
    Anybody facing this issue in this build(10136). Any workarounds???
    06-17-2015 05:59 AM
  2. 64GUNSHIP's Avatar
    Me too... Likely caused by Internet Explorer being removed from this build as the sign in screen is just an iframe within the app.
    vicky geth likes this.
    06-17-2015 07:03 AM
  3. svaethier's Avatar
    Use the windows central website with project Spartan for now is only workaround
    vicky geth likes this.
    06-17-2015 07:26 AM
  4. 64GUNSHIP's Avatar
    Working again in latest build :)
    mary beth hale likes this.
    07-02-2015 09:22 AM

Similar Threads

  1. Why does my Windows 10 mobile update suck of the battery?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2015, 01:10 AM
  2. Can I get some help with a problem after upgrading to the newest build?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 1320
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2015, 01:01 AM
  3. New build 10136 bricks my lumia 1320
    By congthanhgiong in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 7
    Last Post: 06-17-2015, 09:29 AM
  4. Do WH-308 headphones skip backwards and forwards in podcasts?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2015, 05:17 AM
  5. Flashlight via system or third party app?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2015, 05:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD