06-27-2015 03:37 PM
50 12
tools
  1. wubba's Avatar
    Installed Windows 10 Build 10136 on my 1520 and everything is working pretty good. The only issue I'm having is that Extras+ Info will not install. It shows up in my apps list, but when I select it nothing happens. If I long press it, Pinto Start and Uninstall show up, but they are greyed out.

    At first I was having this issues with a lot of the system apps and new versions of the core apps, but once I pointed new app installs to my phone instead of the SD card, they all installed fine.

    Anyone else seeing this problem and/or have a fix?

    Besides that, I'm really liking this build. Tested the GPS this morning and thought it was a big improvement over Here Drive.
    06-18-2015 07:07 AM
  2. divyan's Avatar
    I found the extras+info under Settings-> Extras. Doesn't it open for you?
    06-18-2015 07:22 AM
  3. pankaj981's Avatar
    Doesn't work for me either, I'm on a 920
    06-18-2015 07:23 AM
  4. wubba's Avatar
    No, the Extras isn't showing up under Settings.
    06-18-2015 07:34 AM
  5. wolfpak54's Avatar
    ATT 1520 here, I'm seeing the same thing. I had Setting->Extras right after the initial update to 10136 but did a hard reset to eliminate a few other issues (Double Phones wifi not working) and when it came back it was gone.
    06-18-2015 08:01 AM
  6. yves707's Avatar
    the same here. no extras & infos, no way to install the pending update via the new windows store. update fails....

    i can imagine that there a quite a few important things (like drivers, etc.) in this package, so i wonder if there is a workaround to get it installed.
    06-18-2015 08:35 AM
  7. FearL0rd's Avatar
    ATT 1520 here, I'm seeing the same thing. I had Setting->Extras right after the initial update to 10136 but did a hard reset to eliminate a few other issues (Double Phones wifi not working) and when it came back it was gone.
    I did the same and the phone stopped being recognized by the computer . I have to put in DFU mode and restore using the software. I thought that I had brick my phone
    06-18-2015 08:42 AM
  8. Jonnie LasVegas's Avatar
    Just woke up to this. Everything was working fine, extras and info was in the app list as well. They worked fine until they tried to auto update (which I usually have off, but forgot), now I'm having the same problem as everybody else. Won't update, won't open. Also can't install Twitter and quite a few other apps.

    Also can't sign into Windows Central app or most others.
    eehsun likes this.
    06-18-2015 11:40 AM
  9. mary beth hale's Avatar
    No extras and info for me in my 930. Sitting in the app queue telling me there's a problem with downloading it.
    06-18-2015 12:04 PM
  10. carl abbott1's Avatar
    exactly the same problem with my 1520
    06-18-2015 02:53 PM
  11. mary beth hale's Avatar
    Just woke up to this. Everything was working fine, extras and info was in the app list as well. They worked fine until they tried to auto update (which I usually have off, but forgot), now I'm having the same problem as everybody else. Won't update, won't open. Also can't install Twitter and quite a few other apps.

    Also can't sign into Windows Central app or most others.
    Can't sign into Windows Central either
    06-18-2015 03:31 PM
  12. hagjohn's Avatar
    Extras+Info will not install on my 1020 as well.
    06-18-2015 07:28 PM
  13. alb3530's Avatar
    "Extras+info" It will only show in Settings if you upgrade from 8.1 and don't hard-reset the phone.

    If you hard-reset it, try disabling "Update apps automatically" in Store's settings ASAP and BEFORE any app update takes place.

    I did it after having restored from a 10080 backup (that had some of apps not availlable, like "Glance", for example), and here it's showing "Extras+info" apps in apps list.

    Of course, don't try to update Extras+info manually (not confirmed if a manual update could mess it up as well)

    Best regards
    06-18-2015 09:05 PM
  14. wubba's Avatar
    I was finally able to get Extras+Info to install. I'm still not seeing the Extras section under Settings though. So, I still can't get to settings such as Hey Cortana.

    Here is what I did:
    Run a backup.
    Reset phone to factory.
    When it detects your SD card, point New App installs to your phone(NOT SD card)
    Uninstall Extras+Info from your Apps list.
    Check for updates.

    Good luck, and let me know if this works.
    06-18-2015 09:11 PM
  15. realwarder's Avatar
    I hard reset after the update to 10136 and Extras+Info was in the app list. The new Store beta failed to update it but fortunately I could Uninstall it with a long click. The new version then installed and ran.
    06-18-2015 10:45 PM
  16. michail71's Avatar
    I hard reset after the update to 10136 and Extras+Info was in the app list. The new Store beta failed to update it but fortunately I could Uninstall it with a long click. The new version then installed and ran.
    How did you do that? One the new store borks the app it doesn't allow for an uninstall. Mine option to uninstall is grayed out.
    06-18-2015 10:50 PM
  17. realwarder's Avatar
    How did you do that? One the new store borks the app it doesn't allow for an uninstall. Mine option to uninstall is grayed out.
    Fortunately it wasn't greyed out so I could uninstall.

    However, in 8.1 I did notice once in the Storage app you can click on an app when you drill down to it and select it and uninstall when the main menu link doesn't offer it, so perhaps check there too.
    michail71 likes this.
    06-18-2015 10:55 PM
  18. michail71's Avatar
    Thanks, didn't work for me still but it's interesting you were able to get to uninstall. Mix radio is another one that got messed up.
    06-18-2015 11:26 PM
  19. rhapdog's Avatar
    This thread just messed me up. extras+info was working just fine for me after installing 10136 and a hard reset. I assumed from this thread it was needing updating. I uninstalled it with no issue, and now I can't find it in either the store or the store beta. I've been searching, but it's nowhere to be found.

    Has it been removed from store? Or just no longer compatible with Win10? Perhaps the functionality has been replaced by something else? Is there a link to it still?
    06-19-2015 05:49 AM
  20. Harrie-S's Avatar
    Did you try SysApp Pusher to see if this app can give you the link?
    06-19-2015 06:08 AM
  21. pankaj981's Avatar
    It's not removed, just incompatible with W10. The store beta tries to update it everytime and fails. Accessing it via direct link says it has been removed from store. On 8.1 it shows as still available
    Harrie-S, L Beezy and rhapdog like this.
    06-19-2015 06:38 AM
  22. michail71's Avatar
    I wasn't incompatible yesterday. I had even pulled updates for it before on this build and everything in it was working fine. Several other apps that ship with the build also can get messed up by the updates.
    06-19-2015 08:05 AM
  23. michail71's Avatar
    It's saying not available for every app in SysApp pusher. It launches to the new store so I think the app is just incompatible with WP10. Also, the new store will download data. It just stops at some point and then fails.
    06-19-2015 08:13 AM
  24. michail71's Avatar
    All the setting that are under extras + info actually update and install correctly. I tried the settings search but that doesn't work either. So they are on the phone.
    06-19-2015 09:57 AM
  25. msirapian's Avatar
    Still, I think there's a Store issue. Maps doesn't install/update either, and according to all about windowsphones, I'm not an isolated case.

    So I guess there's a glitch server side.
    06-19-2015 12:15 PM
50 12

Similar Threads

  1. "Package not available for this phone"
    By Alex Dean in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2015, 06:40 PM
  2. Windows 10 Mobiles Build 10136 Battery Drains Quickly L1520
    By geoghotas in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 12
    Last Post: 06-27-2015, 05:15 AM
  3. Possible to completely turn cellular data connection off in build 10136?
    By alinauman97 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 06-21-2015, 11:43 AM
  4. after hard reset on build 10136 old lock screen animation is default
    By patrickg25 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2015, 07:13 AM
  5. HTC Titan capacitive buttons not working. Why?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2015, 05:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD