1. Windows Central Question's Avatar
    Hello guys i have a very weird weird situation here and i hope professionals can help me out.

    I had my lumia 1520 from the middle east and everything was fine i have upgraded to the build 10051 and i realized it was not stable , i realized that i need to go back to 8.1 and from here on ! everything weird happened !

    My phone was bought from the middle east and after i recovered to 8.1 i was surprised with the O2 label and apps after the recovery !

    knowing that i have nothing to do with O2 but the software that the Recovery Tool flashed my device to was of O2.

    I tried to upgrade to Windows 10 10136 and it did not work ! and my phone almost died so i decided to recover after a huge mess and then stick around for the official .

    however after the great reviews for the 10148 build i decided to give it another go and now i get the 0x80070057 error

    any help ?
    06-28-2015 08:57 PM
  2. Hasan Chocor's Avatar
    Hello guys i have a very weird weird situation here and i hope professionals can help me out.

    I had my lumia 1520 from the middle east and everything was fine i have upgraded to the build 10051 and i realized it was not stable , i realized that i need to go back to 8.1 and from here on ! everything weird happened !

    My phone was bought from the middle east and after i recovered to 8.1 i was surprised with the O2 label and apps after the recovery !

    knowing that i have nothing to do with O2 but the software that the Recovery Tool flashed my device to was of O2.

    I tried to upgrade to Windows 10 10136 and it did not work ! and my phone almost died so i decided to recover after a huge mess and then stick around for the official .

    however after the great reviews for the 10148 build i decided to give it another go and now i get the 0x80070057 error

    any help ?
    06-28-2015 09:05 PM
  3. RumoredNow's Avatar
    User... Please don't create multiple threads in multiple forums on your issue.
    06-28-2015 09:16 PM
  4. Endja's Avatar
    Haven't got any solution yet, battery is draining quickly, although it seems that when restoring the device is has more then enough battery power left. Seems to me many other "1520 users" have the same issues. Could be that the "fix" for random reboots in WP 8.1 has anything to do with it.

    I'm getting same issues.
    06-29-2015 02:24 AM
  5. naeem151287's Avatar
    ​Omg, unbelievable! I had my doubts but this actually worked! This is what I did -

    1. Flashed Indian ROM (from HK)
    2. Didn't restore anything.
    3. Deleted all 3rd party apps.
    4. Installed Preview for Developers.
    5. Completed all updates.
    6. Installed Windows Insider and selected Fast Ring.
    7. Downloaded build 10049.
    8. When installation started (gears screen), put the phone in the refrigerator. It got to 100% after about 30 minutes and got stuck. Removed SD card and installation completed successfully!
    06-29-2015 01:03 PM

Similar Threads

  1. Anyone install Build 10149 on their 928 yet? Any issues?
    By predsfan4life in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2015, 02:21 AM
  2. Antimicrobial agents gone from Lumia Icon after one year?
    By Lumious in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-2015, 08:42 AM
  3. Win 10 Build 10130- My touchpad isn't working
    By berserk_1320 in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2015, 10:11 PM
  4. 0x80200059 error when updating to 10149 from 10080
    By Shahim Mohammed in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2015, 08:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD