1. dryoussef21's Avatar
    Any solutions other than soft and hard reset?!!
    07-05-2015 08:03 PM
  2. ven07's Avatar
    Mail issue? Nope. You could try to remove the accounts and add them again :)

    Keep us updated
    07-05-2015 08:05 PM
  3. dryoussef21's Avatar
    Mail issue? Nope. You could try to remove the accounts and add them again :)

    Keep us updated
    No,SMS issue !!
    07-05-2015 08:23 PM
  4. ven07's Avatar
    07-05-2015 08:33 PM
  5. dryoussef21's Avatar
    What's the issue?
    No SMS was sent or recieved all the day!!
    07-05-2015 08:42 PM
  6. ven07's Avatar
    Can you confirm that's an actual issue with w10? or a sim issue?
    dryoussef21 likes this.
    07-05-2015 08:58 PM
  7. txkimmers's Avatar
    You probably need to manually set the apn, I had to do that to get MMS back up and running. I Googled the settings for my carrier and then added them to the device.
    ven07 likes this.
    07-05-2015 09:14 PM
  8. mat_maxi's Avatar
    I realy hate to this issue, finally i got hard reset and now my L1320 receive/sent messaging normally. maybe u should try this
    ven07 likes this.
    07-05-2015 09:49 PM
  9. dryoussef21's Avatar
    Can you confirm that's an actual issue with w10? or a sim issue?
    Not sim issue ...on restarting the mob i recieved the last msgs only !!
    ven07 likes this.
    07-05-2015 09:58 PM
  10. dryoussef21's Avatar
    You probably need to manually set the apn, I had to do that to get MMS back up and running. I Googled the settings for my carrier and then added them to the device.
    I've rolled back to 8.1 then 10 ..no time anymore to waste on reseting :)
    ven07 likes this.
    07-05-2015 09:59 PM
  11. dryoussef21's Avatar
    You probably need to manually set the apn, I had to do that to get MMS back up and running. I Googled the settings for my carrier and then added them to the device.
    I'll try and hope to work !!
    ven07 likes this.
    07-05-2015 09:59 PM
  12. dryoussef21's Avatar
    You probably need to manually set the apn, I had to do that to get MMS back up and running. I Googled the settings for my carrier and then added them to the device.
    How can set the APN manually??
    ven07 likes this.
    07-05-2015 11:29 PM
  13. txkimmers's Avatar
    You rolled back to 8.1 and your SMS is still out of order? That is unusual. But to get to apn in 8.1, Settings-->Network + wireless-->cellular +SIM -->touch SIM settings at the bottom, and look for the settings at the bottom of that page. Your carrier should be able to give you the correct parameters.
    ven07 likes this.
    07-06-2015 08:04 AM
  14. Eddie Mendoza's Avatar
    Yeah same thing happens to me, but randomly. Ill be getting text fine, then a few hours later I don't receive any text, so i reset my phone and BAM bunch of old texts come in
    Shodan_HR and ven07 like this.
    07-07-2015 07:09 AM
  15. Shodan_HR's Avatar
    Yeah same thing happens to me, but randomly. Ill be getting text fine, then a few hours later I don't receive any text, so i reset my phone and BAM bunch of old texts come in
    Same here!
    ven07 likes this.
    07-07-2015 10:59 AM
  16. kklemn's Avatar
    same happened to me... but i stopped getting messages friday evening, and only realised on monday. (i thought wow, what a peaceful weekend :D )
    than when i restarted the phone i didn't get my old messages :/
    that's why i rolled back. waiting for the new version since :) although i like my L920 having more than a day of battery on 8.1!
    ven07 likes this.
    07-07-2015 11:13 AM
  17. kkjmit's Avatar
    I'm also facing the same issue. I downgraded to W8.1 from build 10080 and again upgraded to build 10149. Still facing the sms bug. Waiting for another build.
    07-08-2015 02:49 AM
  18. Pedro Castanheira's Avatar
    I had the same problem, but now it's fixed.
    What I did was installing the Extras+Info from the store and then reset the phone. Not Hard reset, just a simple shutdown. When the phone got up again, I got this messaging saying something like 'Welcome to Cyan...". Since then, all messaging was been working perfectly.
    07-08-2015 06:36 AM
  19. Shad0wguy's Avatar
    Have this same problem with Lumia 640 on T-mo. Extras + Info is already installed, still not working. Gonna have to roll back to 8.1
    07-08-2015 07:16 AM
  20. Pedro Castanheira's Avatar
    I just can't remember if I update the Extras+Info from the old Store or the new one (Beta) but I'm almost certain that I did it in the old Store. Look for Extras+Info and installed/updated it. After the update the phone asked for a reboot.
    07-08-2015 09:49 AM
  21. kklemn's Avatar
    let's hope the build from today fixes it! :)
    07-10-2015 03:30 PM
  22. Jeff Erson's Avatar
    Anyone has update on this from the latest build?
    07-10-2015 03:47 PM
  23. dryoussef21's Avatar
    let's hope the build from today fixes it! :)
    Yes ,it is fixed :)
    07-11-2015 08:17 AM
  24. dryoussef21's Avatar
    Anyone has update on this from the latest build?
    It is fixed in build 166 .
    07-11-2015 08:17 AM

Similar Threads

  1. GPS lock issues on 640XL
    By Woodman1914 in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2015, 04:02 PM
  2. Cortana Voice not working in Build 10149..Help needed!
    By Manu6901 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2015, 12:03 AM
  3. How can I fix Windows 10 (10149) store beta error 0x80070003?
    By vahiddanny in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2015, 03:24 PM
  4. Why are there device specific issues?
    By extrikate in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2015, 01:08 PM
  5. Sound Issues After Windows 10 b10162 updates my GPU Drivers
    By Geordiescot123 in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2015, 12:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD