1. jdballard's Avatar
    So I installed 10166 on my TMO Lumia 640 and it didn't go well (there's a thread in the Lumia 640 if you're interested in the details). I ended up using the WPRT to get back to 8.1. After recovering and restoring from my backup, my phone has no WiFi calling icon. If I go into the SIM settings the options are there and if I select "Wi-Fi Only" for my calling, my phone signal goes to the airplane mode indicator.

    I'm assuming using the recovery tool downloaded and installed an image that doesn't include the necessary firmware/software for WiFi calling. Anyone have thoughts on things to try to get it enabled or am I out of luck? (I can live with it if I don't have WiFi calling...I took the risk of installing the preview and I have a pretty good signal where I am.)
    07-11-2015 04:05 PM
  2. jdballard's Avatar
    And...nevermind. Restarted the phone and the wi-fi calling icon now magically appeared.
    07-11-2015 05:41 PM

Similar Threads

  1. Nokia 1520 won't factory reset
    By g7-unit in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2015, 11:06 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 07-14-2015, 12:22 PM
  3. How can I get my missing start screen in WP10 10166 back?
    By Windows Central Question in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2015, 09:49 AM
  4. Why doesn't my keyboard work after installing !0166 Lumia730?
    By Imr An in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2015, 06:08 AM
  5. Icon keeps dying during reset, stuck in loop
    By YaDumb in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2015, 02:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD