1. MonsterPine's Avatar
    Hi.

    I'm currently using Lumia 625 with Windows 10 for mobile version 10.0.10166.0 -

    There are 2 problems that I've been experiencing right now:

    1) My phone unable to receive or sent messages, but it still can make/receive a call.

    2) The data connection just can't be activated/connected, there are no 'H' symbol on the top of the screen although it still appeared when I scroll down the action center, so I assume that the connection is in dormant state. (I still can connect to the internet using Wi-Fi)

    I've been trying to reset my phone once through (setting>about>reset) but it seems nothing changes with the problem, I have also trying to hard reset my phone through hardware-way but it stuck in black screen with 'bolt' and 'gear' on it, I waited hours that perhaps it just need to be waiting for but in the end nothing is happened.

    Is this problems I'm having right now is supposed to happen on this build? Or it's just my device that currently not so-compatible with all Windows 10 current services?

    Please help.
    08-05-2015 05:12 AM
  2. Deanig_12's Avatar
    Hi.

    I'm currently using Lumia 625 with Windows 10 for mobile version 10.0.10166.0 -

    There are 2 problems that I've been experiencing right now:

    1) My phone unable to receive or sent messages, but it still can make/receive a call.

    2) The data connection just can't be activated/connected, there are no 'H' symbol on the top of the screen although it still appeared when I scroll down the action center, so I assume that the connection is in dormant state. (I still can connect to the internet using Wi-Fi)

    I've been trying to reset my phone once through (setting>about>reset) but it seems nothing changes with the problem, I have also trying to hard reset my phone through hardware-way but it stuck in black screen with 'bolt' and 'gear' on it, I waited hours that perhaps it just need to be waiting for but in the end nothing is happened.

    Is this problems I'm having right now is supposed to happen on this build? Or it's just my device that currently not so-compatible with all Windows 10 current services?

    Please help.
    you may need to enter your internet settings again for you to get a data connection
    08-05-2015 05:32 AM
  3. rynovvv's Avatar
    This is really frustrating and microsoft should step up or wake up,i receive messages and whatsapps but with no sound or vibrate,nothing.sort it out really a simple problem
    08-05-2015 05:39 AM
  4. Deanig_12's Avatar
    This is really frustrating and microsoft should step up or wake up,i receive messages and whatsapps but with no sound or vibrate,nothing.sort it out really a simple problem
    have you tried checking your sounds in settings to make sure none of them are on silent and this isnt the official build if you don't like it and you need doing for notifications then roll back to 8.1
    08-05-2015 05:43 AM
  5. Asskickulater's Avatar
    This is really frustrating and microsoft should step up or wake up,i receive messages and whatsapps but with no sound or vibrate,nothing.sort it out really a simple problem
    No, the one who needs to step up and wake up is you. Did you read ANY of the warnings and disclaimers that you had to click agree/accept to in order to install a PRE BETA OS? Don't like the bugs? Uninstall it and move on, otherwise, send feedback to help Microsoft and stop whining.
    Deanig_12 likes this.
    08-05-2015 06:10 AM
  6. rynovvv's Avatar
    Whats the use of a build if you cant even hear your messages
    08-05-2015 07:06 AM
  7. Zulfigar's Avatar
    Hi.

    I'm currently using Lumia 625 with Windows 10 for mobile version 10.0.10166.0 -

    There are 2 problems that I've been experiencing right now:

    1) My phone unable to receive or sent messages, but it still can make/receive a call.

    2) The data connection just can't be activated/connected, there are no 'H' symbol on the top of the screen although it still appeared when I scroll down the action center, so I assume that the connection is in dormant state. (I still can connect to the internet using Wi-Fi)

    I've been trying to reset my phone once through (setting>about>reset) but it seems nothing changes with the problem, I have also trying to hard reset my phone through hardware-way but it stuck in black screen with 'bolt' and 'gear' on it, I waited hours that perhaps it just need to be waiting for but in the end nothing is happened.

    Is this problems I'm having right now is supposed to happen on this build? Or it's just my device that currently not so-compatible with all Windows 10 current services?

    Please help.
    With your issue, just go into Access Point (extra settings) and make a new entry with the required information (no idea who your carrier is, but you can look up "* carrier name* access point settings" and that's it).

    Good luck!
    Deanig_12 likes this.
    08-05-2015 07:09 AM
  8. rynovvv's Avatar
    Please help with my no notifications on messages and whatsapp,using also win 10 build 10166 in lumia 939
    08-05-2015 07:13 AM
  9. Charles Brown8's Avatar
    This program is to helo not critisize,moron
    And the first thing you did was criticize Microsoft lol. The Tp is also to help MS.
    rynovvv likes this.
    08-05-2015 07:15 AM
  10. rynovvv's Avatar
    Can someone help me pls
    08-05-2015 07:16 AM
  11. zapppa83's Avatar
    I have a 625 and after some ttime messages works...but i don't know why... try to change settings from the notification menu
    rynovvv likes this.
    08-05-2015 07:33 AM
  12. rynovvv's Avatar
    Tried that aswell and disabled notifications altogether,when someone sends me a message i dont get notified,only when i open messaging or whatsapp when the message appears
    08-05-2015 07:36 AM
  13. zapppa83's Avatar
    I change default SMS ringtone...try..
    08-05-2015 07:41 AM
  14. rynovvv's Avatar
    Thanks for the help but didnt work
    08-05-2015 07:50 AM
  15. jfa1's Avatar
    Whats the use of a build if you cant even hear your messages
    What's the use of whining here about it; the purpose of the technical previews for those using it to give feedback to MS where it will help get the bugs out not to post here where its just whining and helping no one. Have you done any searches in these forums for possible solutions or other users who have similar problems? Have you checked to see if your sounds settings are messed up, particularly your TTY/TDD and telecoil are turned off (ease of access)? Have you done a hard reset? Have you tried a soft reset? In short have you tried to see what might solve your problems?
    08-05-2015 08:05 AM
  16. rynovvv's Avatar
    Jfa i have done everything you say and i am not whining,i try to see if anyone else has the same issue
    08-05-2015 08:15 AM
  17. rynovvv's Avatar
    Thx everyone that helped and didnt help,i found the prob in backgrounds apps setting
    zapppa83 and colinkiama like this.
    08-05-2015 08:28 AM
  18. Asskickulater's Avatar
    Please help with my no notifications on messages and whatsapp,using also win 10 build 10166 in lumia 939
    The solution is to roll back to 8.1 because you're clearly not the kind of person who should be using a pre-release OS. Please rollback and quit wasting everyone's time with your endless thread bumping.
    08-05-2015 03:08 PM
  19. rynovvv's Avatar
    Kick shut youre face i will say what i like,novice
    08-06-2015 01:37 AM

Similar Threads

  1. Why does my screen say working on it for hours for the Windows 10 upgrade?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2015, 02:50 AM
  2. How do I stop an update on Windows 10?
    By Thos Parkouristas in forum Windows 10
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2015, 08:43 AM
  3. Wait so you can download files in windows 10 browser?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2015, 05:05 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-05-2015, 04:31 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-05-2015, 04:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD