1. WPCentral Question's Avatar
    On Lumia 920 with the latest w10m build (Aug 12) 105xx. On 10166, my start screen would get into the loading/resuming loop. I never figured out a solution. It would just spontaneously fix itself. Upgraded from 10166 to 105xx (sorry, the number escapes me). Still happening. Did the upgrade help anyone? Did anyone ever come up with a solution? Thanks in advance.
    08-12-2015 02:00 PM
  2. jojoe42's Avatar
    On Lumia 920 with the latest w10m build (Aug 12) 105xx. On 10166, my start screen would get into the loading/resuming loop. I never figured out a solution. It would just spontaneously fix itself. Upgraded from 10166 to 105xx (sorry, the number escapes me). Still happening. Did the upgrade help anyone? Did anyone ever come up with a solution? Thanks in advance.
    Did you read the known issues? It said those with lots of tiles pinned will still get the 'loading...' message, and can only be fixed with a hard reset or by reverting to WP8.1
    08-12-2015 02:07 PM
  3. jkreisberg22's Avatar
    Jojoe42, it was my question, I just wasn't signed in. In response, yes I know it's a known issue; however some have reported a fix. I know this because for years I have read the forums. Also, while your response is "true", it's less than useful. Thanks for your reply.
    08-12-2015 02:39 PM
  4. ven07's Avatar
    Jojoe42, it was my question, I just wasn't signed in. In response, yes I know it's a known issue; however some have reported a fix. I know this because for years I have read the forums. Also, while your response is "true", it's less than useful. Thanks for your reply.
    On which build are you currently? I'm on 10166 and was having this issue yesterday.. The weird thing was that it only happened when my battery dropped below 30% lol

    To solve it, I charged the battery obviously, but another thing that helped was simply launching Cortana, having her open a random app, waiting for a few seconds and then pressing the home button
    jkreisberg22 likes this.
    08-12-2015 02:52 PM
  5. docangle1's Avatar
    I have the same issue, the only way I can fix it is by going into the notification shade and selecting All Settings, go to Personalization, Start, and Change the Background Setting (and change the setting to something else, ie. if None was selected change it to Tile Picture) after this the Start Screen will show in 30 seconds or less.
    ven07 and jkreisberg22 like this.
    08-12-2015 04:21 PM
  6. ven07's Avatar
    After Docangle post, another thing occurred to me.. You can also try removing any background pics you have and check (haven't tried this one out myself tho)
    jkreisberg22 likes this.
    08-12-2015 08:09 PM

Similar Threads

  1. Why is my Surface Pro 3 running hot (fan always on) since update?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-2015, 12:04 AM
  2. why lumia 730 haven't glance screen
    By hiten5025@live.com in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2015, 03:24 PM
  3. Deal Alert: Expansys USA has discounts on Lumia 1520 and Lumia 925
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2015, 01:20 PM
  4. The big Surface Hub PCs with Windows 10 won't start shipping until January 2016
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2015, 12:50 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-12-2015, 12:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD