1. Gregory Whatley's Avatar
    I want to update my Icon to Windows 10 build 10536, but my phone keeps reporting that it is up-to-date. This is strange considering I just updated a 635 and 1520 to 10536 (from the same build (10512) as my Icon AFAIK). How can I get this update? I want to avoid reinstalling Windows Phone 8.1 and starting over as much as possible, but I guess I will if there's no other way.
    09-20-2015 01:46 PM
  2. Teo Bartulovic's Avatar
    Try to remove and than reinstall, re-sign-in and re-join fast ring, usually it helps in such scenarios...
    Gregory Whatley likes this.
    09-20-2015 01:55 PM
  3. Gregory Whatley's Avatar
    That got it!

    Thanks!
    09-20-2015 02:11 PM
  4. xrs22's Avatar
    That got it!

    Thanks!
    Did you get it? Also did your messaging icon disappear? I had to look around for it but you have to go to the store and it's under Microsoft Messaging to install.
    09-20-2015 02:20 PM
  5. Gregory Whatley's Avatar
    Did you get it? Also did your messaging icon disappear? I had to look around for it but you have to go to the store and it's under Microsoft Messaging to install.
    The update is downloading now. My 1520 and 635 still have Messaging after the update also.
    09-20-2015 02:32 PM
  6. Teo Bartulovic's Avatar
    NP Gregory, happy to help...

    BTW: They changed something on the server side in meantime and all new updates to 536 will get native messaging app just like with pervious builds...
    09-20-2015 02:38 PM
  7. xrs22's Avatar
    I just found out that I can't compose or reply to emails now. Anybody else have this?
    09-20-2015 05:41 PM
  8. Teo Bartulovic's Avatar
    You have latest Outlook build? The black themed?
    09-20-2015 11:22 PM
  9. xrs22's Avatar
    I deleted the account and added it again, now it works.
    09-21-2015 12:22 AM
  10. Teo Bartulovic's Avatar
    After the latest updarte and black theme support it is really please to touch and to look at, I like it a lot, more and more with every new release...
    09-21-2015 12:28 AM

Similar Threads

  1. Surface 3 LTE not connecting to LTE?
    By Codeworks in forum Microsoft Surface 3
    Replies: 11
    Last Post: 09-24-2016, 11:29 PM
  2. Mono option for Lumia 1520
    By Christopher Lindsay in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-29-2015, 06:57 PM
  3. Why won't Skype on my PC start?
    By Windows Central Question in forum Skype
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2015, 03:11 PM
  4. How do I get iTunes on my iPad?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2015, 01:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD