12-26-2015 10:37 PM
974 ... 1314151617 ...
tools
  1. mjyumping's Avatar
    After some installation issues (2 times revert to 8.1 and 2 times hard reset) build is running fine now on my lumia 920. Issues I have noticed till now:
    - not all text messages are downloaded
    - cannot connect to corporate wifi
    Maybe text message backup is not on for (all time). To download all messages, just go to messaging settings then, select if you want to download all the messages for All Times (not just for the past week). That should fix it :)
    10-22-2015 01:26 AM
  2. white_Shadoww's Avatar
    Based from the posts here looks like this build STILL doesn't work well with the 520 and other 512MB devices. Sad. I was so excited to try out Windows 10 Mobile after Dan said on his video that this build is the best and most stable build yet.

    Well, I guess the waiting game continues! If there's one thing Microsoft taught me, it's definitely the word patience.
    I really wanted to try this build. But, 520 is my only phone and if it stopped working, that won't be any good for me.
    LumiaWorld likes this.
    10-22-2015 01:27 AM
  3. Anand Rangaraj's Avatar
    After some installation issues (2 times revert to 8.1 and 2 times hard reset) build is running fine now on my lumia 920. Issues I have noticed till now:
    - not all text messages are downloaded
    - cannot connect to corporate wifi
    so you are using. its fine now??
    10-22-2015 01:28 AM
  4. Jasper Besmonte's Avatar
    I had a problem with the camera, it shows a green screen. Any solution for this?
    Just reboot. It might still be loading. Happened to me when I opened it after installing the build
    10-22-2015 01:31 AM
  5. DoDeH1's Avatar
    Is the camera lagging for anyone? On my Lumia 920, the camera is really lagging. Hard reset didn't fix it.
    I have the same problem on my Lumia 920. Camera is lagging.
    MDboyz likes this.
    10-22-2015 01:33 AM
  6. Chintan Gohel's Avatar
    I haven't yet updated to 10572, no wifi

    But on 10549, I have this issue.

    If I edit photos using lumia creative studio, the first few photos will be editable and I can save, no issues. But at some point, when you select edit a photo using the photos app, the lumia creative studio option moves to the top of the list of edit softwares and then you can't edit the photo. Try any photo and it won't work. You get a notification saying

    "Something went wrong
    Your edit was not applied. Try applying the edit again, or exit Creative Studio and reopen it"


    Can someone try editing lots of photos one after the other using Lumia Creative Studio and see if they see the same problem. Try at least a dozen

    This is an irritating issue as I have hundreds of photos to edit

    Thank you
    10-22-2015 01:36 AM
  7. Apoc08's Avatar
    Does anyone have any problems concerning touch on Lumia 1520, it was working fine last night. But as of this morning its being erratic. I enter whatsapp for example and the phone goes crazy, it presses random letter and its not responsive. Same thing happened on previous build 10549
    10-22-2015 01:38 AM
  8. Valtheus's Avatar
    Lumia 640 Dual Sim: decided to do the leap of faith last night. Hard reset in W8.1, install, and hard reset again after W10 finished. All seems to be working fine for the dual sim, so don't fear to install. Haven't removed the second line tiles from the home screen, so haven't experienced any bugs with messaging and phone apps.

    Performance is close to 8.1 but not just there yet. I get the resuming screen along with scrolling glitches here and there (mostly in the store app). Notification center works as intended with minor hiccups when opening some times.

    Only bad thing is that now i wouldn't stand to go back to 8.1, if something goes wrong. ;-P
    10-22-2015 01:45 AM
  9. JayJayTG's Avatar
    Im not sure if this is suppose to happen but I only have a select few interest in my Cortana notebook. This is the same if I try US or AUS Cortana. Was fine before the update. I have cortana tips, finance, meetings and reminders, new and weather. No package tracking, nearby events, film trailers etc. /facepalm other than that this build is fantastic on my 930
    10-22-2015 01:57 AM
  10. amcluesent's Avatar
    Installed 10572, hard reset then restored from backup, so how do I remove the apps listed as 'pending'? Seems these are apps longer available in app store?
    10-22-2015 02:03 AM
  11. Dusan Randj's Avatar
    Dear All.,
    pls let me know battery life. 10549 build its taking too much of consumption
    and i am using lumia 630.
    Much better than on 10549. It's 80-90% of 8.1.2 battery life.
    10-22-2015 02:04 AM
  12. Alescro's Avatar
    Anybody else facing below issues -

    1. WhatsApp tile size can't be made large, only small and medium. Notifications not shown on lock scr and tile even when I selected WhatsApp for detailed message on lock scr. Reinstalled, but it's not helping. Even did soft reset.

    2. Motion data and Nokia acc updates failing with error
    Me! And about the first point, I don't understand if it's a general issue or it's just a few people's bum deal. :)
    10-22-2015 02:10 AM
  13. ltomovski's Avatar
    Motion data not working for me too.. Microsoft Health no longer keeps track of steps I make .. I want that back :)
    Fresh install from 8.1 on 930
    10-22-2015 02:30 AM
  14. safariking's Avatar
    Anyone else facing the following problem? Sometimes when i unlock my phone getting black scree n with stripes only way to get it away is turning it off by holding power button any solution? Lumia 1320 here
    10-22-2015 02:36 AM
  15. rex.reyesiii's Avatar
    I think I need to do a Hard Reset.

    The damn messaging app keeps on closing by itself when I try to read my damn SMS Messages.

    Damn damn. :)
    10-22-2015 02:52 AM
  16. Maurizio Borgo's Avatar
    also on lumia 735 the camera have the light go up and down .... :( i don't know if is the camera apps or the new build
    10-22-2015 03:02 AM
  17. brijendra_y07's Avatar
    What is it on Windows 10 mobile Slow Ring? Still 10166?
    10-22-2015 03:06 AM
  18. LumiaWorld's Avatar
    I really wanted to try this build. But, 520 is my only phone and if it stopped working, that won't be any good for me.
    Same here bro
    white_Shadoww likes this.
    10-22-2015 03:10 AM
  19. Mad Cabbie's Avatar
    I'm running it on a 1320. So far so good, although it did take 3 attempts and a boot loop! Took an age to install, but we'll worth the effort.

    Runs quite well on the old girl. Very little / negligible lagging. No resuming issues. Looks nice on a huge screen. Battery drain is on a par with 8.1, which surprised me. My only issue is store downloads take an age. I end up killing WiFi then reconnecting, and away it goes. Edge is pretty quick as well. The Fitbit app was up and running in no time. Bluetooth picked up my flex straight away.

    So far so good. It actually feels like MSFT are getting somewhere. This is a huge improvement after the last build, and it seems to have hushed some of the haters, which is worth it on it's own.

    These are my own opinions, and are therefore, subjective.
    10-22-2015 03:14 AM
  20. Kris Muylaert's Avatar
    so you are using. its fine now??
    Using , running fine and smoothly!
    10-22-2015 03:16 AM
  21. Kris Muylaert's Avatar
    Maybe text message backup is not on for (all time). To download all messages, just go to messaging settings then, select if you want to download all the messages for All Times (not just for the past week). That should fix it :)
    For previous builds, always restored all text messages fine. Now only some old and some recent, but not all.
    I already tried switching the parameters, but no luck
    10-22-2015 03:18 AM
  22. hellstrm_robert's Avatar
    I have exactly the same issue
    10-22-2015 03:18 AM
  23. stefan072's Avatar
    Updated yesterday to 10.0.10549.4 - everything fine so far... Some problems with saving contacts without any contact account. Adding accounts worked.

    Updated now to 10.0.10572.0 - not possible to add any E-Mail Account :/ Code: 0x8004010f

    This is on my Lumia 640XL

    If someone know a workaround or fix, pls let me know :)
    10-22-2015 03:24 AM
  24. Nekusta's Avatar
    In the previous builds I had one issue where most of the apps that I had installed on the SD card weren't working properly. Random crashes, app launch fails, laggy and just basically not working like they would when they were installed onto phone memory. I had to uninstall the app or move it to the phone memory to get it to work properly. Does anyone still have that problem? I don't want to reset my phone just to be forced to go back to 8.1
    Using a Lumia 720 here.
    10-22-2015 03:25 AM
  25. Nikhil Jaiswal's Avatar
    I got lumia 1320. Everything working fine till here. The new built is fast as compared to previous builts but its taking a lot more time to charge the phone. One thing I miss the most is cortana reading the messages loudly.
    10-22-2015 03:35 AM
974 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 12-07-2015, 01:53 PM
  2. Here's what's been fixed and what's still broken in Windows 10 Mobile build 10572
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2015, 02:15 PM
  3. How do I download apps?
    By Windows Central Question in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2015, 06:52 PM
  4. Current build stability
    By idokamaroq in forum Windows 10 Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2015, 06:39 PM
  5. Here's what's new and improved in Windows 10 Mobile build 10572
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2015, 05:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD