1. PHRA's Avatar
    I have a Nokia Lumia 925 with the original Nokia wireless charging cover and a couple of Chinese no brand QI charging pads (of different makes and models).

    When running Win 8.1 Denim, both worked fine with the phone and its cover.

    I updated to Win 10 Preview, and otherwise everything runs fine, but the phone doesn't charge on either pad. The pads do recognize when the phone is placed on the pads, by lighting up the charge lights on both pads, but the phone doesn't charge at all. The battery indicator does not go over to show charge mode and the battery is draining.

    The Preview is from Slow Lane and the phone has as OS-version 10.0.10586.29

    Any thoughts?
    02-12-2016 08:28 PM
  2. PHRA's Avatar
    After some more searching on forums and also picking cover/case and phone apart and attaching, got the QI charging working.

    This seems to be a mechanical issue related to bad contact between the cover and phone, and not related to Windows 10 preview.

    Issue resolved.
    02-13-2016 04:47 AM
  3. ven07's Avatar
    This seems to be a mechanical issue related to bad contact between the cover and phone, and not related to Windows 10 preview
    I'd like to know some more?
    02-24-2016 12:49 AM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-24-2016, 12:32 PM
  2. How do you answer a Lumia 540?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 540
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2016, 11:36 AM
  3. Fading Lumia 550
    By Hraklara in forum Microsoft Lumia 550
    Replies: 3
    Last Post: 02-15-2016, 05:54 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2016, 03:00 PM
  5. my lumia 520 stopped working
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2016, 02:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD