04-14-2016 03:45 AM
372 ... 1011121314 ...
tools
  1. Emanuel Manole's Avatar
    Sure, together with a better code optimization
    I have no option left than to wait
    03-16-2016 07:41 AM
  2. Siyabonga Bhengu's Avatar
    Please help........ Was running Preview Build 10586.164 for a week on a Lumia 920 and really impressed with it.
    I left my phone on the charger today, when i came back it was off. It does not power up. Please help
    03-16-2016 08:07 AM
  3. Emanuel Manole's Avatar
    Please help........ Was running Preview Build 10586.164 for a week on a Lumia 920 and really impressed with it.
    I left my phone on the charger today, when i came back it was off. It does not power up. Please help
    Plug it in a computer, see if it recognizes it
    03-16-2016 08:22 AM
  4. Chintan Gohel's Avatar
    Please help........ Was running Preview Build 10586.164 for a week on a Lumia 920 and really impressed with it.
    I left my phone on the charger today, when i came back it was off. It does not power up. Please help
    was the charger properly inserted? Or was there power in the socket? Try charging again from a different socket outlet or using a usb port on a pc
    03-16-2016 08:22 AM
  5. Bagzton's Avatar
    For example:
    I try to copy link or text from outlook mail to paste it in messaging (Skype) or fb mess or even edge. The paste button is greyed out.
    Try to copy a text that is written by me in a field (be it in messaging, fb mess, edge) the copy icon does not show up when I long press. I can only copy what is already written, but of course I cannot paste it.

    I am thinking that the bug may be related to having my personal phone activated for corporate use ( I have my work e-mail ).
    E-mail is managed by Intune and maybe some policy is set to not be able to copy paste? Idk, but if it is so, it is just dumb.
    I think this is a bug. I experience this too, and unlike you, my phone (L920) isn't for cooperate use or whatsoever. Copy and paste of texts (from one app to the other) is a bit of a struggle. Within Edge though, I noticed you don't need the Copy/Paste buttons. Just long press on the highlighted text to bring up the Copy/Paste bar and the long press again on the text field where you want to Paste (still within Edge.) Even at that, it's still a struggle.
    03-16-2016 08:25 AM
  6. Siyabonga Bhengu's Avatar
    I've tried that with Recovery Tool but it doesn't recognize it. I've also tried soft/hard reset, the phone does vibrate but it doesn't boot.
    03-16-2016 08:33 AM
  7. Siyabonga Bhengu's Avatar
    Plug it in a computer, see if it recognizes it
    I've tried that with Recovery Tool but it doesn't recognize it. I've also tried soft/hard reset, the phone does vibrate but it doesn't boot.
    03-16-2016 08:33 AM
  8. Siyabonga Bhengu's Avatar
    I've tried that with Recovery Tool but it doesn't recognize it. I've also tried soft/hard reset, the phone does vibrate but it doesn't boot.
    03-16-2016 08:35 AM
  9. Emanuel Manole's Avatar
    I've tried that with Recovery Tool but it doesn't recognize it. I've also tried soft/hard reset, the phone does vibrate but it doesn't boot.
    I too have been in this situation, but after a couple of minutes , say 15 minutes, it worked again. Just let it cool down a few minutes
    nailzer likes this.
    03-16-2016 08:36 AM
  10. motasim parkar's Avatar
    Googling you can find it, toghether with guides
    Googled it , yet now results and no right place to download it :(
    03-16-2016 09:02 AM
  11. mikl71's Avatar
    Hi, for lumia 1320 i turn off glance , wake with double tap and all new content in the device not sd card and now no freeze and no graphics bugs...
    Sreejith K S likes this.
    03-16-2016 09:06 AM
  12. Emanuel Manole's Avatar
    Hi, for lumia 1320 i turn off glance , wake with double tap and all new content in the device not sd card and now no freeze and no graphics bugs...
    how about your battery life ?
    03-16-2016 09:09 AM
  13. mikl71's Avatar
    no problem , almost like 8.1
    03-16-2016 09:13 AM
  14. OfWolfandMan's Avatar
    What am I doing wrong?

    I have a Lumia Icon and I was on the fast ring, after noticing that I was getting no updates to my 10586.107 version, I moved to the slow ring and now the update is available (10586.164), it downloads without any issue, but when it tries to install I get the following error:

    "Some update files are missing or have problems. We'll try to download the update again later. Error code: (0x80070570)"

    Has anybody ran into this issue as well?
    03-16-2016 09:28 AM
  15. Maurizio Troso's Avatar
    Googled it , yet now results and no right place to download it :(
    Lumia Phone Test Application - Microsoft Software Informer.
    03-16-2016 09:38 AM
  16. Maurizio Troso's Avatar
    I've tried that with Recovery Tool but it doesn't recognize it. I've also tried soft/hard reset, the phone does vibrate but it doesn't boot.
    Are you sure your tetro light are off or on? You can check it in a dark room.
    If light is down, I fear your battery is out. If you can take it out, do it, polish copper pins, and retry charge.

    If not, Try Lumia Phone Test Application too:

    Lumia Phone Test Application - Microsoft Software Informer.
    03-16-2016 09:43 AM
  17. thelegendarcy's Avatar
    Anyone here tried to do a hard reset on this build? I did a hard reset and updated all the apps after the hard reset, and now, my glance won't work, hey cortana says it's not available for my phone (but I have it before the hard reset), phone charges very slow from my laptop's quick charge sometimes it doesn't even charge, and the worst, any PC weren't able to recognize it.

    I've done hard reset 3 times after experiencing it and still no luck. Luckily I have 128GB microSD to put my files in and load it up on my phone.

    If you have a fix for this please recommend so, I'll try WPRT soon and rollback to 8.1 or just wait for a firmware update.

    I'm using a Lumia 1520 anyways.
    03-16-2016 08:15 PM
  18. Siyabonga Bhengu's Avatar
    I too have been in this situation, but after a couple of minutes , say 15 minutes, it worked again. Just let it cool down a few minutes
    Hey it did come back to life.... left it on the charger plate the whole nite, walk up did a soft reset it was back but the battery was drained.... thanks a lot
    03-17-2016 12:39 AM
  19. Emanuel Manole's Avatar
    03-17-2016 02:40 AM
  20. Emanuel Manole's Avatar
    Sure, together with a better code optimization
    The battery is getting worse minute by minute, I think i'll go back to 8.1 today.
    mikepalma likes this.
    03-17-2016 02:41 AM
  21. Emanuel Manole's Avatar
    Sure, together with a better code optimization
    I returned to 8.1 . After seeing in front of my eyes how the battery lost 2% of battery over nothing , then it just freezed when i got back to the start screen, I got mad and went bad to 8.1. I like a lot windows 10 mobile , but that problems can't keep me on 10. Just checking my tweeter and facebook , lost 10% of my battery, in just a couple of minutes...microsoft really needs to do something quick.
    03-17-2016 03:08 AM
  22. motasim parkar925's Avatar
    What am I doing wrong?

    I have a Lumia Icon and I was on the fast ring, after noticing that I was getting no updates to my 10586.107 version, I moved to the slow ring and now the update is available (10586.164), it downloads without any issue, but when it tries to install I get the following error:

    "Some update files are missing or have problems. We'll try to download the update again later. Error code: (0x80070570)"

    Has anybody ran into this issue as well?
    don't worry just download the update once again , I had the issue on lumia925
    03-17-2016 03:32 AM
  23. OfWolfandMan's Avatar
    Thanks for your reply! But I've tried 3 times already. I'm thinking about doing a phone reset, I was just hopping for another workaround >.<
    03-17-2016 09:17 AM
  24. Emanuel Manole's Avatar
    Are you sure your tetro light are off or on? You can check it in a dark room.
    If light is down, I fear your battery is out. If you can take it out, do it, polish copper pins, and retry charge.

    If not, Try Lumia Phone Test Application too:

    Lumia Phone Test Application - Microsoft Software Informer.
    After installing 8.1 on my device , I am seeing my battery charging like super fast . May be a broken battery , or it is because i switched os's ?
    03-17-2016 09:27 AM
  25. Maurizio Troso's Avatar
    After installing 8.1 on my device , I am seeing my battery charging like super fast . May be a broken battery , or it is because i switched os's ?
    O.s., it could be a calibration error. Use it till goes zero, then recharge full again
    03-17-2016 11:33 AM
372 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. [WM10] Lumia 1520 Bugs & Defects
    By ahsan_aa in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 39
    Last Post: 01-22-2017, 11:12 AM
  2. Long term review of 640XL-W10M- Dumped Note 4
    By ak_r7 in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2016, 10:07 AM
  3. Screen scaling issue on 950, is there a fix for this?
    By speccy in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2016, 06:09 AM
  4. Has a non insider version of wp10 been released?
    By djeire84 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2016, 07:56 PM
  5. Lumia 730 camera focus issue
    By Sumit P Amrutwar in forum Nokia Lumia 730 & 735
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-2016, 09:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD