1. markm75's Avatar
    Last night build 10586.11 said it needed to install.. so i did the reboot to do the install.. now the phone is stuck at the nokia logo..

    it would seem my only option now is probably to do a factory restore via software?

    I've done the forced reboot with the volume + power + camera button to no avail..

    Anyone else ran into this..

    Thanks
    11-19-2015 07:02 AM
  2. PepperdotNet's Avatar
    Known issue if you did a hard reset on the previous build. You need to do a hard reset again with the special button sequence.

    When it vibrates, hold volume down until there's a ! on screen. Then press volume up, volume down, power, volume down.
    11-19-2015 07:08 AM
  3. charlatan1978's Avatar
    Did you upgrade from 10581? and had you done a hard reset on 10581?
    This is mentioned by Gave Aul, before doing the upgrade (see link)
    https://blogs.windows.com/windowsexp...w-build-10586/
    11-19-2015 07:09 AM
  4. markm75's Avatar
    Did you upgrade from 10581? and had you done a hard reset on 10581?
    This is mentioned by Gave Aul, before doing the upgrade (see link)
    https://blogs.windows.com/windowsexp...w-build-10586/

    I had done a factory restore before the last one, so i guess yes, unfortunately... oh well.. i guess i should have read the blog post before upgrading, but it was 3am and i saw the notification and figured ok, go for it :)
    11-19-2015 07:21 AM
  5. ROBBIE HALL's Avatar
    Needless t say, im using the 1020 and no loading or resuming screens as yet! Its getting there!
    11-19-2015 07:25 AM
  6. James Doan's Avatar
    Mate I had that happened to my 1520 just a few hours ago.
    It would be stuck in a endless reboot to the windows logo stay stuck and reboot.
    I tried the hard reset- > Power + (Vol -), hold (vol-) to get ! mark on display but when I try to execute (vol +),(vol -), Power, (Vol -) my phone reboots as soon as I start pressing vol + so it never reseted.

    After various attempts of using the Windows Device Recovery Tool my phone kept connecting and reconnecting making autodetect and download useless.
    So I tried using the My Device Not Detcected Option, choose the Lumia option and perservre with it. It ended up flashing something small on the phone started booting upnd working again.
    Hope it helps you as well.
    Sorry for the English I can't be bothered proofreading and the windows central website is a POS to send a post.
    11-19-2015 07:41 AM
  7. ROBBIE HALL's Avatar
    Needless t say, im using the 1020 and no loading or resuming screens as yet! Its getting there!
    11-19-2015 07:54 AM

Similar Threads

  1. Windows phone now at 1.7% market share
    By Ian_Superfly in forum General Phone Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 11-26-2015, 08:06 PM
  2. Lumia 435 on 8.1 is faster than my 930 on 10586
    By Jag Mann in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 9
    Last Post: 11-22-2015, 07:07 PM
  3. L520 blocks on Nokia logo after upgrade
    By Maurizio Troso in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2015, 02:06 PM
  4. Buy the Xbox One with three games for just 300 at GAME
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2015, 06:50 AM
  5. After updating version 10586
    By Nilesh Jagnade in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2015, 06:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD