1. zombie0's Avatar
    I just replaced my 920 with a 950 and in so doing upgraded from Windows Phone 8.1 to Windows 10 Mobile. There are a bunch of rough edges, but most notably, the Podcasts app doesn't work for me. I migrated my settings over, so I know that my two podcast subscriptions were migrated.

    When I attempt to launch the Podcast app, I get the green-background splash screen and then for about half a second I can see my two subscription icons swooshing in from the right side of the screen. Before they can land, the application just disappears, returning me to the home screen.

    I've restarted and that does nothing to solve this problem. My next line of thought is to somehow erase its knowledge of my two subscriptions, but how can I do that if the app won't even start? Is there a UI somewhere to delete application-specific data in Windows 10? If so, I can't find it in Settings.

    Any help? Thanks!
    11-29-2015 11:00 AM
  2. Madam ImAdam's Avatar
    Podcasts working normally for me on W10M 10586.11.
    wp_ss_20151129_0001.jpg
    11-29-2015 11:08 AM
  3. Vikrya's Avatar
    For me app works till the point you try to download something.

    every time you press the download button it crashes.
    krisguy likes this.
    11-30-2015 02:52 AM
  4. Baron164's Avatar
    Mine is working ok, not showing icons for the podcasts, my favorites screen is half blank and isn't showing podcasts but they are still there, the icon's are just black.
    11-30-2015 12:34 PM
  5. Mike Canniff's Avatar
    I have the same problem. Podcast app launches, stays alive for about 10 seconds. Then crashes. Also crashes when I try any options. I just got a 950XL and is up to date with patches. I have a bunch of podcasts subscribed to on my 1020 that I now can't access. Any updates from other boards on this issue?
    12-27-2015 06:29 PM
  6. mzdr0's Avatar
    Podcast app works fine for me, but I stumbled upon Cast which is better. Seems to be the only W10M podcast app in the store.
    12-31-2015 03:06 PM
  7. Mike Canniff's Avatar
    Update on my crashing issue - turns out this was related to a weird wifi versus cellular connection. I had to wait a week to get the new nanosim for my 950XL. Prior to that I was on wifi only. Podcast app was crashing after 10 seconds. I was thinking this was related to auto-update of feed but couldn't confirm it. Once I got my new sim card, I was able to use cell network and app launches OK. When I go back on wifi, it still stays alive. But I have two podcasts that are erroring out on the download. So I think these two were the culprit on the app crashing on wifi only.
    01-06-2016 02:46 PM

Similar Threads

  1. Windows 10 movies and TV app can't play multiple videos?
    By Christopher Lindsay in forum Windows 10
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2015, 08:01 PM
  2. Error downloading Apps
    By sguy156 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2015, 09:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD