1. campbellc's Avatar
    I have a 950 through at & t and experience terrible wifi connectivity. Often times losing my connection or showing speeds on leas than 5mbps. For perspective, my iPod touch will get 25mbps from same network and location. My previous phone was a 1520 and I would get very good speeds and never drop my connection. Anyone else experience something similar?
    06-06-2016 12:34 PM
  2. Chintan Gohel's Avatar
    I have a 950 through at & t and experience terrible wifi connectivity. Often times losing my connection or showing speeds on leas than 5mbps. For perspective, my iPod touch will get 25mbps from same network and location. My previous phone was a 1520 and I would get very good speeds and never drop my connection. Anyone else experience something similar?
    use windows device recovery tool and check to see if there are any firmware updates available and install those.
    06-07-2016 05:28 AM
  3. romant56's Avatar
    I had the same problem on my 650. I unchecked all the options (like connect to hotspots, etc.) under "Manage" and "Wi-Fi Settings" on the Wi-Fi menu in Settings and it seems work perfectly so far.
    06-10-2016 08:49 PM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 06-08-2016, 10:40 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 06-07-2016, 09:30 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-07-2016, 06:02 AM
  4. How to have device connect to stronger wifi signal?
    By Marconis4 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2016, 10:26 PM
  5. Issues with UWP Skype Beta for W10 Mobile - help please
    By Ryujingt3 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2016, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD