1. earthman007's Avatar
    I don't know if this is a restriction caused by site providers or my phones, so am interested in thoughts or possible workarounds.

    Usually I notice this in forum threads, where someone's posted a url, linking elsewhere. But it doesn't have an automatic clickable option, that subsequently opens the new page. The link details will just be a string of text.

    As I said, I do visit a fair few forum options, so this may be an issue that's restricted to such boards, where I'd encounter it.

    If you have any ideas, it would be much appreciated. Thank you.

    Lumia 635/650
    07-18-2016 05:37 PM
  2. Ma Rio's Avatar
    That has to do with the specific website you're visiting. Most probably.
    07-18-2016 07:35 PM
  3. earthman007's Avatar
    Thanks for your reply. They may not construct all sites to appropriate standards. I'd just wondered if it was mine, due to my phones, as they work on other devices, including pc's.
    07-20-2016 02:20 AM
  4. Chintan Gohel's Avatar
    Thanks for your reply. They may not construct all sites to appropriate standards. I'd just wondered if it was mine, due to my phones, as they work on other devices, including pc's.
    since you're using a phone, which browser do you use?
    07-20-2016 07:50 AM
  5. earthman007's Avatar
    since you're using a phone, which browser do you use?
    I'm using the native Edge browser. If you have any ideas, thanks.
    07-22-2016 04:37 AM
  6. Chintan Gohel's Avatar
    I'm using the native Edge browser. If you have any ideas, thanks.
    you mentioned forums - is this the WC forums? You can try the app from the store
    Or try a different browser and see if the links still do not show up - there are browsers like UC browser and Opera Mini
    07-22-2016 05:45 AM
  7. earthman007's Avatar
    you mentioned forums - is this the WC forums? You can try the app from the store
    Or try a different browser and see if the links still do not show up - there are browsers like UC browser and Opera Mini
    Hi, thanks again :)

    I've managed to find a couple of links, using Opera Mini, which I've been using for years. They don't show as full links either, though it does appear easier to copy them, so I can paste later.

    I've used WC forums via other options, which works fine. Thanks again!
    Chintan Gohel likes this.
    07-22-2016 03:12 PM

Similar Threads

  1. Outlook mail app won't update
    By nithinRaj-730 in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 08-22-2016, 01:24 AM
  2. WiFi hotspot won't work - anyone else?
    By anguilla1980 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2016, 08:53 AM
  3. I cannot open any files in Windows 10 by double clicking. Why?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2016, 06:58 PM
  4. My Windows explorer keeps closing when I open downloads folder?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2016, 02:15 PM
  5. Why am I no longer able to send texts from my Lumia 640LTE?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2016, 12:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD