1. UnkleAl's Avatar
    I've read some similar (but not identical issues) on the forum. Hopefully someone can assist.

    NOTE: I posted before I joined the site, but now reposting as a member.

    My phone battery went dead while using GMAPS which ate up the battery very quickly.

    Been trying to charge it for 3+ hours, but all I get is a flashing WINDOWS symbol at the bottom of the phone, then the NOKIA logo appears about every 30 seconds, but then nothing else happens.

    Tried pressing the POWER OFF and VOLUME BUTTON simultaneously for extended periods, but no joy.

    When I unplug the cable, it is completely lifeless. The above responses are only when it is plugged in.

    I have too much stuff on the phone to do a hard reset, and I'm on the road, so kind of in need in a quick and easy solution that doesn't affect my data (if one exists).

    Thanks
    Al
    11-08-2016 11:53 AM
  2. leonelfunes32's Avatar
    I've read some similar (but not identical issues) on the forum. Hopefully someone can assist.

    NOTE: I posted before I joined the site, but now reposting as a member.

    My phone battery went dead while using GMAPS which ate up the battery very quickly.

    Been trying to charge it for 3+ hours, but all I get is a flashing WINDOWS symbol at the bottom of the phone, then the NOKIA logo appears about every 30 seconds, but then nothing else happens.

    Tried pressing the POWER OFF and VOLUME BUTTON simultaneously for extended periods, but no joy.

    When I unplug the cable, it is completely lifeless. The above responses are only when it is plugged in.

    I have too much stuff on the phone to do a hard reset, and I'm on the road, so kind of in need in a quick and easy solution that doesn't affect my data (if one exists).

    Thanks
    Al
    I had that happen on my phone as well (929), it was doing that for almost a whole day. I just left it plugged in overnight, in the morning it was on with about 12%, but it was something. That was back on an early RS1 build though... Just leave it plugged in and hope for the best!
    11-08-2016 12:31 PM

Similar Threads

  1. Lumia 730 after updating to Windows 10 ,no withstand of Battery
    By Nermal kumar in forum Nokia Lumia 730 & 735
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2016, 08:27 AM
  2. Windows 10 Nokia Lumia 930 - NOKIA logo flashes up, but does not boot
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2016, 10:42 AM
  3. Not waking from fingerprint reader
    By Bryan Lucas in forum Huawei Desktops, Laptops & Tablets
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2016, 10:39 AM
  4. my 2 pc's can see each other but if i try to connect i get error code 0x80070035
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2016, 09:50 AM
  5. An inside look at leveling up in Gwent: The Witcher Card Game
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2016, 06:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD