1. Mihai N's Avatar
    For a couple of months the Camera app just takes photos in Auto mode, even though I set a custom value to Shutter speed. I used to take full moon photos with 4 seconds shutter speed, but not anymore. I saw the issue reported on Feedback Hub but it's. Been a few months no fix for a simple app issue
    12-18-2016 05:57 PM
  2. kingmaliks's Avatar
    iam also facing your stated issue and trying to figure it out what exactly is the problem....do you find any solutions other than soft reset bcoz mine was fixed after reset but again got back the same problem after updating windows camera application...
    03-02-2017 08:41 AM
  3. Yudha Wiratama1's Avatar
    Find any solution yet? Mines have the same problem.
    05-10-2017 10:53 PM

Similar Threads

  1. Will Lumia 950 be able to run full Windows 10 on ARM?
    By Walkerboy79 in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 12
    Last Post: 12-29-2016, 06:19 AM
  2. Vidoes stop playing on ASUS Windows 10
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2016, 03:36 PM
  3. Forgot my Microsoft Account password on my Nokia Lukia 520
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2016, 12:18 PM
  4. I'm trying to use the DISM command to repair my windows files that are corrupt...
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2016, 12:11 PM
  5. Battery on lumia 640 run out quickly
    By reuven Hershkovitz in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2016, 09:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD