1. Koen6500's Avatar
    I have a lumia 950, and was waiting for the CU in Belgium... It never showed, and so last week I gave up the waiting game and switched my phone to insiders release preview ring.
    After installing the latest build, I noticed my notifications for mail (all accounts) stopped working properly. I still get my live tile updated, but there is nothing in the notifications area.
    I used this a lot to flag or delete my emails in an instance.
    Is a complete reset the only way to get them back?
    Anyone else with this issue?
    05-15-2017 12:30 AM
  2. M7H's Avatar
    Hi Koen.
    Yes I had the same problem.
    Just remove all mailbox live tiles from your startscreen, and pin them again.

    This did it for me.



    (Op tweakers.net heb ik dit ook aangegeven)
    05-15-2017 04:04 AM
  3. andrew-in-woking's Avatar
    Originally posted by M7H
    Hi Koen.
    Yes I had the same problem.
    Just remove all mailbox live tiles from your startscreen, and pin them again.

    This did it for me.



    (Op tweakers.net heb ik dit ook aangegeven)
    This worked for me as well.
    05-16-2017 06:05 PM

Similar Threads

  1. USB portable HDD doesn't work with Continuum dock
    By L0gan0ne in forum Continuum
    Replies: 3
    Last Post: 01-31-2018, 01:11 PM
  2. Can we work without Google services in Windows 10 S ?
    By 261995 in forum Surface Laptop
    Replies: 40
    Last Post: 05-20-2017, 12:52 PM
  3. 950XL weird notification after gestured beta?
    By Charlie Pelosi1 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 05-14-2017, 07:19 PM
  4. Dan Ayoub is moving on from Halo's 343i team to work on Mixed Reality
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2017, 11:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD