1. WillemC's Avatar
    Hi all,

    I've got a serious problem with all our Windows Phones.
    Recently the agenda item syncing is not working properly for our Exchange accounts.

    Some information:

    When I add an appointment in Outlook (2016), the item pops up on my phone, Outlook and webmail. <-- works OK
    When I add an appointment to our webmail (Kerio), the item pops uip on my phone, outlook and webmail. <-- works OK
    When I add an appointmont on my phone (yes in the correct Calendar!), the appointment doens't turn up on either webmail and outlook. But it does show on the phone. <-- fail sync

    When I alter an appointment on my phone which was insertered through webmail or Outlook 2016, the altered appointment isn't synced back to both webmail as outlook. <-- fail sync

    When I delete an appointment on my phone wicht was inserted throug webmail or Outlook, the the appointment indeed deletes on all locations. <-- sync OK

    I checked a bunch of settings with several people and found the possible culprit.
    When an appointment is created on Outlook or Webmail, the username is used as Organizer.
    When I create an appointment on my phone, my full e-mailaddress is used as Organizer.

    For example user John Doe has the following username:
    jdoe@domain.com
    but his full e-mailaddress is john.doe@domain.com

    When inserting an appointment on Outlook 2016 or Webmail, jdoe@domain.com is used and the appointment pops up correctly on my phone.
    When inserting an appointment on my phone, john.doe@domain.com is being used and the appointment doens't show up on either webmail or Outlook 2016

    Since a couple of weeks this failure exists, before everything went well. I think an update must have caused this failure.

    I tried deleting my account from my phone, but that doesn't help either.

    Anybody know a fix for this?
    Our employees are creating double appointments etc. because of this!
    06-08-2017 07:58 AM
  2. WillemC's Avatar
    Am I really the only one with this problem?
    06-09-2017 05:16 AM
  3. WillemC's Avatar
    I received a new lumia 650 phone and installed my own e-mailaccount on it.
    It synced correctly while it was on version 10.0.14393.1066.
    When I updated the phone to version 10.0.15063.297 is stopped syncing the calendar.

    So there is a bug in this version 10.0.15063.297 !!
    06-13-2017 06:34 AM
  4. WillemC's Avatar
    Problem still persists...
    I'm on build 10.0.15063.414 at the moment.
    07-05-2017 06:44 AM
  5. WillemC's Avatar
    Still persists on build 10.0.15063.483....
    07-12-2017 02:11 AM
  6. Mark F24's Avatar
    I know how you feel, sometimes I think surely I cannot be the only one experiencing this problem!!

    Wish I could help.
    07-12-2017 05:34 AM
  7. WillemC's Avatar
    problem still persists...
    I'm on kerio 9.2.4 (3252)

    phone is on 10.0.15063.540

    Unbelievable that this problem still exists.
    Windows 8 phones don't have this problem.
    Looks like Microsoft is really killing w10m, just like the roumors say.
    08-11-2017 07:21 AM
  8. WillemC's Avatar
    Outlook Mail and Outlook Agenda 17.8400.40796.0 didn't solve this case either.
    I guess our company is moving on to android phones when new phones need to be bought if this problem then still persist.
    08-14-2017 09:18 AM

Similar Threads

  1. Windows Central Apps Problem
    By Henry Linc in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 06-08-2017, 02:21 PM
  2. How to fix Oculus Rift audio problems
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2017, 08:40 AM
  3. A problem I've had on Lumia 535 for many builds now
    By Deryan DeDawjee in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2017, 10:42 AM
  4. Fitbit app -- syncing issue with latest update
    By mryan55 in forum Applications
    Replies: 5
    Last Post: 06-05-2017, 09:30 PM
  5. Windows Live contacts not syncing to iPhone
    By deadlydog in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2017, 05:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD