1. locutus6's Avatar
    I have a Lumia 950 DS, and it loses its connection to the network frequently. Sometimes it comes up with 5 bars, and sometimes it says no signal for the SIM. I have to restart the phone to get it back on the network. It seems like every few days I have to restart the phone to get it back on the network. It's been like this for as long as I can remember (at least a year).

    Does anyone else have this problem? Or even know what I'm talking about?

    I was thinking of buying a new 950 to resolve this problem, as I want to keep to Microsoft as long as I can. Android doesn't really appeal to me.
    06-27-2017 02:20 PM
  2. realwarder's Avatar
    Sounds like either a phone fault to me. Could be a SIM issue I guess. Have you tried using the other SIM socket in case that changes anything? Or even re-seating the SIM.
    06-27-2017 04:48 PM

Similar Threads

  1. Save 33% on these wallet-sized stands for your phone or tablet
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2017, 10:40 AM
  2. Why is my phone stuck on the startup screen?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2017, 11:44 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-26-2017, 11:11 PM
  4. Evernote is dropping support for its Windows Phone app
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2017, 01:40 PM
  5. How do I upgrade to WM 10 if my carrier doesn't support my phone?
    By Warren_2185 in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2017, 08:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD