1. Ixolite's Avatar
    Hey Everyone,

    I gave my Lumia 950 to my dad when I switched to Android. I factory reset it, it is currently rocking update 1709, version number 10.0.15254.490

    And there is a problem with hotspot. Everything works great except there is no internet connection over IPv4, only over IPv6. As a result only Google, Youtube, Facebook and couple other sites that use v6 protocol are working. Took me a while to figure out what is happening, but so far I have no idea why.

    I used the hotspot on that phone in the past and it worked fine, so I assume it happened after one of the system updates, but of course I might be wrong about that.

    Did any of you encounter such issue? Any ideas if I can fix it somehow? I did go through the usual steps of messing around with internet sharing settings, even went as far as enabling bluetooth hotspot, but no luck.
    08-20-2018 03:28 AM

Similar Threads

  1. Re bought 950 xl
    By ticois2nice in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 30
    Last Post: Yesterday, 02:54 PM
  2. SB2 connection of video and audio to VGA Projector
    By psburley in forum Microsoft Surface Book 2
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2018, 12:08 AM
  3. Windows 10 S Mode Vs. Allowing only store App installs on Full W10 Home
    By gartenspartan in forum Microsoft Surface Go
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2018, 05:01 PM
  4. Save big on Cowin's noise-canceling headphones today only at Amazon Canada
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-17-2018, 07:40 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-15-2018, 03:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD