1. tboy2000's Avatar
    I have tried registry tweaks, powershell commands, nothing works. I can't get start button to work anymore :(
    05-27-2015 07:47 PM
  2. xandros9's Avatar
    What's the device?

    If its a physical button, maybe it... broke?

    Have you tried a refresh? (or reset)
    05-27-2015 09:15 PM
  3. tboy2000's Avatar
    Sorry I mean the virtual button in the taskbar on my dell pc.
    05-28-2015 04:26 AM
  4. Will Garcia's Avatar
    Is this after updating to 10074, 10122, or 10130?

    Happened to me after updating to 10074 from 8.1. Ended up doing a clean install of 8.1 and still waiting for the official ISOs for Slow Ring.
    05-29-2015 09:43 PM
  5. tboy2000's Avatar
    After 10122. Seems to be a common problem but I have tried the suggestions online to no avail. Really don't want to refresh or reinstall :(
    05-30-2015 12:52 AM
  6. Chris Phelps's Avatar
    Same thing happened to me on 10130... none of the usual fixes worked. I ended up backing up to 10074.
    05-31-2015 10:45 AM
  7. tboy2000's Avatar
    Same thing happened to me on 10130... none of the usual fixes worked. I ended up backing up to 10074.
    How do you downgrade to 10074? I can't even get access to settings app or windows update. No metro app launches. No start, no Cortana, no notification or action panel. Nothing..:(
    05-31-2015 08:10 PM
  8. Will Garcia's Avatar
    How do you downgrade to 10074? I can't even get access to settings app or windows update. No metro app launches. No start, no Cortana, no notification or action panel. Nothing..:(
    I think Chris had a USB installer of the 10074 ISO and reinstalled off it.
    05-31-2015 09:49 PM
  9. tboy2000's Avatar
    If I downgrade will it keep my desktop apps?
    06-01-2015 07:38 AM
  10. Nanno73's Avatar
    Try switching to Tablet modus and then back to Desktop. Worked for me since 10130
    06-04-2015 10:55 AM
  11. Asskickulater's Avatar
    This bug has been around since 1007x sometimes changing monitors fixes it, sometimes tablet mode will fix it, the most consistant fix I've found was to just restart explorer.exe
    06-04-2015 07:20 PM
  12. TechFreak1's Avatar
    Try installing classic shell if you can. That sort of worked for me when I encountered this. However explorer.exe would intermittently crash so would need a restart - build 10074.
    06-05-2015 06:25 AM
  13. Chris Phelps's Avatar
    I figured out the issue (for me anyway). Are you attempting to customize the start menu? (Personalization>Start). As soon as I tried to change any of the settings, the fly out stopped working. Changed them back, and the start menu came back.
    9Rifleman and tboy2000 like this.
    06-05-2015 10:13 AM
  14. Neil Katz's Avatar
    Try switching to Tablet modus and then back to Desktop. Worked for me since 10130
    Tried this. Didn't work. Still no Start menu. Can't get back to desktop as right clicking on the desktop no longer brings up the context menu that includes the Personalization option. Don't even know how I will upgrade to the next build since I have no access to the Settings.
    06-07-2015 08:19 PM
  15. Neil Katz's Avatar
    Was able to re-enable desktop by pressing Win Key +I. However, after going this, I am back to square 1 Start menu still doesn't work, not do the taskbar icons.
    06-13-2015 08:39 AM
  16. nTrud3r's Avatar
    I had this issue before, a refresh fixed it (If you can't be bothered to reinstall your programs then go to ninite.com)
    06-13-2015 12:37 PM
  17. David T-Rex's Avatar
    I had this issue - Try this.
    1. Right click on the desktop and select Personalise
    2. click on Start
    3. Change a setting - I found it kept breaking when I turned off "Store and display recently Opened programs in start"

    Every time I turned this off the start menu broke.
    06-28-2015 08:51 AM

Similar Threads

  1. How do I get my personal pics back on start???
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2015, 08:30 PM
  2. Lumia 925 NO SERVICE issue, what should I do?
    By Niko-V in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 12
    Last Post: 05-28-2015, 11:06 AM
  3. No 'Forward' option in WP's own mail apps?!
    By Sonu K in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 7
    Last Post: 05-27-2015, 04:05 PM
  4. Surface 3 - Stuck at WORKING ON FEATURES screen
    By moverton in forum Microsoft Surface 3
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2015, 01:15 PM
  5. Why aren't my volume buttons working on my Motorola 1020?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2015, 12:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD