1. greg10e's Avatar
    Having trouble with wireless hotspot in Build 10166 on a Lumia 930.
    I can activate it and it all looks good. When I try to connect to it with another device, it connects okay and appears to be working properly.
    However, the wireless connection on the connected device tells me there is no internet connection available.
    Despite what device I try to connect, it still can't find an internet connection through the wireless hotspot.
    Anyone else have this problem?
    Not sure if it's the build, my Lumia 930 or Optus playing mongrel with tethering.
    Never had the problem on 8.1, so I'm guessing it's some "feature" in Win10 that prevents me from downloading "too much" (read "any") data on a mobile plan.
    Appreciate some feedback from other users.
    07-12-2015 08:15 PM
  2. Nokia5110's Avatar
    NL 630 dual sim, same problem. Started with the very first release, tried 10149 the problem was still there.

    And 10166 same issue. Unbranded phone using prepaid.
    greg10e likes this.
    07-12-2015 08:54 PM

Similar Threads

  1. Vibrate AND Ring on 10166
    By sst154 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2015, 04:09 PM
  2. What's The Best Tablet To Get With Windows 10 In Mind?
    By Sedp23 in forum General Desktop, Laptop & Tablet Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-24-2015, 07:14 AM
  3. Wonderful Bug Found in Store (Reported by WMPU)
    By Mchl5_5Dwrds in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 11
    Last Post: 07-15-2015, 07:47 AM
  4. Discuss Windows 10 Mobile build 10166 in the Windows Central Forums!
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2015, 05:03 AM
  5. sounds on build 10166
    By Kamil80 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2015, 02:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD