1. MyDog8em's Avatar
    Hello. Just upgraded to Win 10 PRO over the wkend and all seems well except for hibernation. Coming from Win 7 Ultimate, I used hibernation all the time without issue. Now when I try to hibernate Win 10 it will shut off just fine but when i turn it on again it locks up on resuming at the boot screen forcing me to power cycle it. Upon rebooting, I get a "BIOS checksum" error and then a "RAID array not defined" error. When I get into my BIOS, just about everything I don't use is turned on and everything I do use is turned off. The RAID array for example is changed to IDE, memory timings change, COM port, USB settings, etc. all somehow get changed but only when I use hibernation. After resetting my BIOS to the way I like, the PC boots again and runs normal. Anyone else experience this? Thanks for your time and any info provided.

    MSI K9A2 Platinum
    AMD Phenom II 940 OC to 3.7GHz (even tried stock clock speeds 3.0GHz)
    8GB G.Skill 1066
    2x WD Black 500GB in RAID0
    Radeon 6970 Graphics
    Corsair 750W PSU
    08-04-2015 03:49 PM

Similar Threads

  1. Dell Venue Pro upgrade to Win 10 / storage
    By doylebob in forum Dell Venue 8 Pro
    Replies: 8
    Last Post: 08-09-2015, 07:18 AM
  2. Where is Cortana (in Canada) in Win 10?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2015, 06:41 PM
  3. Windows 8 laptop seems to have corrupted windows files what can I do?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 08-04-2015, 04:29 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-04-2015, 02:41 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-04-2015, 11:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD