1. jwpear's Avatar
    Noticed my SP3 gets hot when I'm reading the Windows Central forums since upgrading to Windows 10. I'm using Edge and see high CPU and memo usage. Mem continues to climb. I see this most just sitting on the main forums page. If I close the tab hosting the forum, or nav away, the CPU and memo usage drops to normal.

    Anyone else see this?

    I can't decide if this is rogue JS code or a problem with Edge. I lean toward Edge.

    Here's a snapshot of Edge while sitting on the forum main page:

    screenshot-1-.jpg
    08-11-2015 08:45 PM
  2. rhapdog's Avatar
    You may want to give the following thread a read. It gives instructions on how to fix that issue.
    Edge is behaving, even on Windows Central. Here's why
    08-11-2015 08:52 PM

Similar Threads

  1. Why I cant merg apps in start screen on a windows 10 preview on phones?
    By benjoniverse in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2015, 01:27 AM
  2. Windows.old folder in windows 10
    By skt_diaz in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-2015, 04:06 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-11-2015, 08:58 PM
  4. Why can't Windows 10 read my sd card (with files no app)?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2015, 08:37 PM
  5. Windows 10 stalled on first click, then wouldn't boot, now stuck on
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2015, 07:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD