1. anon(5981118)'s Avatar
    I have two accounts on my Win10 device. A User account, which works fine, and an Administrator account, which has a problem: when I try to log into the Admin account, the screen I get is totally black. I can Ctrl-Alt-Del to bring up task manager, and from there I can launch things, but when I launch explorer, no joy--the screen remains black.

    The funny thing is that this does not happen in my User account.

    NOTE: I did not see this behavior before I installed today's (Tuesday's) update for Windows 10.

    Details: Machine is a Lenovo X140e (AMD quad core) with 8GB RAM and a 256GB SSD. Windows 10 Professional 64-bit.

    This isn't the end of the world for me, but it does make certain things that I'd like to do considerably more difficult...
    08-11-2015 09:18 PM
  2. anon(5981118)'s Avatar
    OK--just wanted to come back and let you know that this cleared up after a hard reboot.

    Also, after Win10 installed, I got a message on my Lenovo's camera saying that additional work was needed. The camera acted completely dead. I decided to try the battery trick and so uninstalled the camera and then scanned for hardware changes. Ta-da! Microsoft's driver installed and everything began to work again.
    08-26-2015 11:26 AM
  3. WWintersW's Avatar
    Thanks for posting question. Exact same problem here.
    10-21-2015 04:59 PM

Similar Threads

  1. Windows.old folder in windows 10
    By skt_diaz in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-2015, 04:06 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-11-2015, 08:58 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-11-2015, 08:52 PM
  4. Why can't Windows 10 read my sd card (with files no app)?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2015, 08:37 PM
  5. Windows 10 stalled on first click, then wouldn't boot, now stuck on
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2015, 07:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD