1. Saksham Jain's Avatar
    I updated to build 10525 from an activated pro build 10240 this morning.. and now it shows windows is not activated.. the error is "DNS name does not exist" .. haven't been able to find any solution..
    08-20-2015 06:25 AM
  2. Zahin Wadud's Avatar
    I got the same problem. Upgraded from 10240 Pro. Now windows is not activated and there's a watermark in the desktop.
    08-20-2015 01:08 PM
  3. Soundtweaker's Avatar
    Same problem here.
    08-21-2015 12:57 AM
  4. Robert Maftei's Avatar
    At Administrator Command prompt:

    slmgr.vbs /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

    slmgr.vbs /rearm



    Then restart your computer to see if it is then auto-activated, based on its hardware being registered as a licensed Windows 10 Pro device.
    gurkantan likes this.
    08-21-2015 02:29 PM

Similar Threads

  1. My Lumia 535 does not play audio/ video more than 1 minute.. what is the problem ?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2016, 02:52 AM
  2. Can I get some help with a Windows 10 Audio Problem?
    By Dave Dang in forum Windows 10
    Replies: 2
    Last Post: 08-24-2015, 09:55 AM
  3. Why can't I install Windows 10 Mobile TP- Build 10515!?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2015, 03:31 PM
  4. Windows 10 pro showing activated but not in the insider program?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2015, 02:39 AM
  5. Google working to fix 64-bit Chrome crash in Windows 10 (10525), temp fix found
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2015, 04:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD