1. Closingracer's Avatar
    I noticed when I booted up and even restarted my laptop is being very sluggish even with no programs open. I have an Intel i7-4710MQ 2.5ghz quad core, nvidia 970m, and 8gb of ram and had the cpu usage at 100% for a few seconds. Seems like my laptop knew I got a Macbook Pro and is now throwing a hissy fit lol
    01-14-2016 11:31 AM
  2. excalibur1814's Avatar
    You missed out a main component... What hard drive do you have? Sounds like you have something like a standard MSI machine which should have, at least, a nice SSD in there. There shouldn't be ANY speed issues with such a machine. If you've a fresh Win 10 install then it will index etc. There could be quite a few reasons for this and owning a Macbook isn't one of them.
    01-14-2016 11:40 AM
  3. Closingracer's Avatar
    You missed out a main component... What hard drive do you have? Sounds like you have something like a standard MSI machine which should have, at least, a nice SSD in there. There shouldn't be ANY speed issues with such a machine. If you've a fresh Win 10 install then it will index etc. There could be quite a few reasons for this and owning a Macbook isn't one of them.

    It's a 7200rpm hdd. I haven't had any issues with Windows 10 since release and I'm fine with hdd. Problem is cpu usage and edge is freezing up. As far as the Macbook reference it was a joke.....
    01-14-2016 12:09 PM

Similar Threads

  1. So who is getting an Alcatel OneTouch Fierce XL?
    By worldspy99 in forum Alcatel OneTouch Fierce XL
    Replies: 98
    Last Post: 09-14-2017, 05:04 PM
  2. What is a good/recommended VPN package and providers
    By Omaha_Win_Cntl in forum Windows 10
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2016, 07:54 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-14-2016, 04:59 PM
  4. Virtual Smart Card and Windows Phone
    By Markeyse Jamar Mundy in forum General Phone Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2016, 11:33 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-14-2016, 07:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD