1. mtf1380's Avatar
    I have updated my PC, TABLET, Phone to: 14393.51 (pc & tablet); 14393.67 (phone)

    But! last night I tried to update one of my notebooks:

    > Ran the Windows pre-diagnostics: came back saying I needed another 5GB on my SSD (C:\ Drive); check with Windows.com/support page and it recommended (among other things; which I did also), to delete the downloads. I just moved them to D:\ Drive.

    > Hit: Try Again; the download went fine..no hangs.

    > After download was complete; went through the "Let's get started" ritual.

    > Computer made its way to my Sign in Screen (Great!); I signed in (Great!); I noticed that my Bluetooth mouse was working, all one its own - this hasn't happen since I installed Widows 10 in July 2015, without having to removing the device, rediscovering it and, re-Pair - every time the computer sat for a period of inactivity (MAJOR Great!).

    > ALL, seem fantastic; started Netflix, and watched about 15mins of a show; THEN it began: Netflix buffering red circle appeared (no big deal); stayed there for too long (concern, for my other devices: PC & Tablet, had the same lockup issue earlier that day - and the only way to break the lock was to: Hard re-Start (power down) the PC; and, Soft restart the Tablet - so, I did a Power Down on the notebook (mouse moved, but could not activate a function).

    > Had to do this repeatedly, for I kept getting the same result; now after a couple of mins the computer goes into a state of "NO response".

    > Any suggestion for a Fix would be "greatly" appreciated.

    Thanks!
    08-11-2016 08:44 AM
  2. Maurizio Troso's Avatar
    Sounds like when your device started updating all apps to the new UA (there are many) it gone out of storage and one app took 100% cpu (you could see that pressing left ctrl + shift +esc and click on CPU for seein culprit)

    Another culprit could be the antivirus, sometimes it collided with update (i saw it by myself)

    I suggest you restartin, if your device saved a previous state.
    08-11-2016 09:53 AM
  3. mtf1380's Avatar
    Sounds like when your device started updating all apps to the new UA (there are many) it gone out of storage and one app took 100% cpu (you could see that pressing left ctrl + shift +esc and click on CPU for seein culprit)

    Another culprit could be the antivirus, sometimes it collided with update (i saw it by myself)

    I suggest you restartin, if your device saved a previous state.
    Maurizio, thank you for your reply.

    I get no response for the Task Manager. MSFT Tech. support is looking into it now.
    Maurizio Troso likes this.
    08-11-2016 11:34 AM

Similar Threads

  1. How to put win10m 14393.XX on my l920?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-2016, 05:48 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-17-2016, 08:20 AM
  3. Windows Store not up to date after soft reset on W10M build 10586.545
    By Thomas Dewangga in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2016, 09:36 AM
  4. New software tools from Vuforia could bring catalogs to life via Microsoft HoloLens
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2016, 08:42 AM
  5. Windows 10 carrier billing for Store purchases expands to the UK and Italy
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2016, 08:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD