1. cory diebel's Avatar
    Ok so I bought a Nokia Lumia 830 on Windows 8.1 and my living images worked fine I used insider fast ring to upgrade to 10 couple days later I noticed my living images were no longer living the file info still showes the .Li but no movement very frustrating I looked around online the best I could figure was a problem with the preview build so last night I rolled it all back to 8.1 and pics were live again so I upgraded using upgrade advisor. This time to get the official release and still taking living images tested it quite a bit still live in 10 great then I allowed the anniversary update that came out on the 29th and now no living images still shows the .Li in the file info but pics taken since update are all static dont know what else to do arrg so frustrated
    10-01-2016 02:51 AM
  2. Chintan Gohel's Avatar
    It looks like there is a general problem with living images in AU, you're not the first person to complain

    Just keep checking for app updates
    10-01-2016 08:19 AM
  3. cory diebel's Avatar
    Ok thank you
    Chintan Gohel likes this.
    10-01-2016 01:20 PM

Similar Threads

  1. Power Settings for Screen Display aren't working
    By yogi27 in forum Windows 10
    Replies: 36
    Last Post: 11-09-2016, 03:03 AM
  2. Earphones not working after update to windows 10 on Lumia 735 !
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2016, 09:52 AM
  3. After Windows 10 anniversary update my network no longer works,
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2016, 09:52 AM
  4. My Windows live mail stopped working today. Is there a reason
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2016, 10:56 AM
  5. Power button stopped working
    By prest208 in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 1
    Last Post: 09-30-2016, 01:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD