1. sew333's Avatar
    Have Windows 10 AU UPDATE. When i am clicking close system ( turn off pc ) , system closing fine, pc closing fine. But after that when i boot to Windows 10 it boots fine but event log sometimes register livekernelevent: win32k.sys.There was not bluescreen i dont saw a bluescreen. So question. It is related to my hardware or system?

    LivekernelEvent - win32k.sys - it is related to hardware issue?

    But why i dont saw a bluescreen and windows only report this.

    Memtest86 no errors. Games are not crashing.No Bsods,no freezing etc.

    Windows 10 ,newest Anniversary update.

    PC:6700k stock

    Asus Z170-P

    Corsair 750

    16GB DDR4 Kingston

    Gtx 1080 Ti Fe

    Maybe a BUG? because it does not display any BSODs or works strange.
    03-20-2017 05:57 PM
  2. TechFreak1's Avatar
    Have Windows 10 AU UPDATE. When i am clicking close system ( turn off pc ) , system closing fine, pc closing fine. But after that when i boot to Windows 10 it boots fine but event log sometimes register livekernelevent: win32k.sys.There was not bluescreen i dont saw a bluescreen. So question. It is related to my hardware or system?

    LivekernelEvent - win32k.sys - it is related to hardware issue?

    But why i dont saw a bluescreen and windows only report this.

    Memtest86 no errors. Games are not crashing.No Bsods,no freezing etc.

    Windows 10 ,newest Anniversary update.

    PC:6700k stock

    Asus Z170-P

    Corsair 750

    16GB DDR4 Kingston

    Gtx 1080 Ti Fe

    Maybe a BUG? because it does not display any BSODs or works strange.
    It's a bug I imagine as I get a obscure error when load group policy on my PC and all the laptops running AU update randomly turn off after a cold boot then proceed to the same place they were when they turned off. The fans stop spinning and the you can clearly hear the audible off sound.
    03-21-2017 08:26 AM

Similar Threads

  1. Have the tables turned, Tim Cook?
    By Alin Maior in forum Microsoft Surface Pro 4
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2017, 11:32 PM
  2. problem with offline maps on build 15043
    By Mehrdad Aria in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2017, 08:42 AM
  3. Activation After Hardware Change
    By Mark F24 in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2017, 07:39 AM
  4. Steve, you could have done a better job!
    By Satish Singh in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2017, 11:55 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-19-2017, 06:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD