1. Ratindra Sharma's Avatar
    Thumbnails don't show for YouTube videos on edge and other third party YouTube apps like Client for YouTube, Awesome Tube or Perfect Tube. I can only see a small broken image icon.
    Tried cleaning cache and cookies - Did not work
    Used Disk Cleanup - Did not work
    Bing does not gives any effective result to mitigate the situation.

    System Details:
    - Windows 10
    - Creators Update 1703
    - Build 15063.138
    Any help will be appreciated. Thank you!
    04-21-2017 05:10 PM
  2. davidhk129's Avatar
    Only happens to You-tube and you-tube related programs ?
    Only happens when using Edge ?
    Does the same happens using other browser ?
    Ratindra Sharma likes this.
    04-21-2017 07:58 PM
  3. Guytronic's Avatar
    The Creators update is buggy right now.
    A future patch may alleviate a number of problems with 1703.
    04-21-2017 08:16 PM
  4. Ratindra Sharma's Avatar
    Only happens to You-tube and you-tube related programs ?
    - Only for youtube
    Only happens when using Edge ?
    - On edge and chrome/ Even the apps have same problem
    Does the same happens using other browser ?
    - Firefox and Oera works fine
    04-22-2017 07:36 AM
  5. davidhk129's Avatar
    - Firefox and Oera works fine
    Suggestions ;

    1.How to Turn On or Off Clear Browsing Data on Exit of Microsoft Edge in Windows 10
    https://www.tenforums.com/tutorials/...tml#post580315



    2. How to Reinstall and Re-register Microsoft Edge in Windows 10
    https://www.tenforums.com/tutorials/...dows-10-a.html
    Ratindra Sharma likes this.
    04-22-2017 09:00 AM
  6. Ratindra Sharma's Avatar
    This problem stands resolved now. Never thought that this could be the reason.

    Solution: Uninstall Chrome

    It looks like there is some disparity between Chrome & Edge and other windows apps. After removing Chrome, all the YouTube apps and Edge browser is behaving as they should be.

    Thank you everyone for the suggestions.
    05-01-2017 07:09 AM

Similar Threads

  1. Miss the 928 & ready to go back...
    By Nokia_Lumia in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 6
    Last Post: 05-03-2017, 01:35 PM
  2. my ex coworker add an account and i want to deleted but no password
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2017, 05:32 AM
  3. Anyone gotten Samsung Smart Switch app to work?
    By Paganmoon in forum Applications
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2017, 04:23 PM
  4. Nier: Automata for PC review: A sleek and stylish RPG you don't want to miss
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2017, 03:10 PM
  5. Chuwi takes on Microsoft's Surface with the crowdfunded SurBook
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2017, 01:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD