1. kto7887's Avatar
    Hi, I had been searching everywhere the past week on how to fix the problem I had of videos not playing on both chrome and Internet Explorer since updating the new Windows 10. So I FINALLY found a solution that worked for me and thought that I would share for others. I clicked on Settings (the three dots in the top right hand corner). I then scrolled to the bottom and clicked on Advanced Settings. Then under System it says 'Use Hardware Acceleration when available' I turned that off and the videos worked. Hopefully this helps others too.
    10-08-2018 11:51 PM

Similar Threads

  1. Spotify App on Windows Phone - does it work anymore
    By vEEP pEEP in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 19
    Last Post: 11-29-2018, 04:12 PM
  2. Factory reset from someone elses account
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2018, 06:37 PM
  3. Where is the info on the new document shredding feature
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2018, 06:21 PM
  4. Fallout 76 to get mods and private servers, cross-play a possibility
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2018, 05:00 PM
  5. Windows 10 now shows AI assists stats while typing — Here's how to use it.
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2018, 03:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD