1. Maxwell Zwe's Avatar
    bez-tytu-u.pngHi everyone,
    It's just my habit that I constantly change the language that I use for Windows 8.1, mainly because I like to experiment with them.

    So, I am currently using Polish as the display language for the OS, and there appeared to be an error with the way shutter speed is displayed.

    In the screenshot attached, two photos are highlighted. One of them was taken with a shutter speed of 1/1600 sec, while the other one has a shutter speed of 0.77 sec. My problem is, why isn't there a fraction and instead showed "1600 s"? It could have been mistaken with 1600 seconds (but I don't think a shutter can open that long).

    In other words, two shutter speeds of 1/30 sec and 30 sec could be mistaken because 1/30 sec is displayed as "30 s". Likewise, a shutter speed of 1/4000 sec is displayed as "4000 s".

    May I know whether is there a fix for this? If not, then it's all right. :) It's just a minor peeve of mine.

    Regards,
    Valentine
    02-12-2015 02:07 PM
  2. Harrie-S's Avatar
    Sorry We are not Microsoft we are "only" a fan based website.
    But you could give this feedback to Microsoft
    https://windowsphone.uservoice.com/f...re-suggestions

    Anyway thanks for posting this issue
    Maxwell Zwe likes this.
    02-12-2015 03:02 PM
  3. Maxwell Zwe's Avatar
    Thanks for the tip. :) Yeah, I know; just thinking whether you guys might have this issue too.
    02-13-2015 03:35 AM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 02-12-2015, 07:15 PM
  2. Language + Roll back?
    By dlalonde in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2015, 01:50 PM
  3. These are the supported languages in the first Windows 10 preview for phones
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2015, 01:11 PM
  4. Why is my Lumia 638 internet speed so poor?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2015, 12:43 AM
  5. when i try to download asphalt 8 is tells me error something went wrong
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2015, 03:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD