1. tatotiburon's Avatar
    Hello, since i updated my desktop and laptop to win 8.1 the netflix app stop working, every time i try to play a movie it gets stuck at 99%

    I read reviews form the app store and a lot of people have this issue
    06-16-2014 07:54 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    That's strange. I just watched Netflix a few minutes ago, and it is working fine for me.

    Are you in the UK? It appears that members in the UK are having issues. http://forums.windowscentral.com/win...ding-slow.html
    06-16-2014 08:07 PM
  3. tatotiburon's Avatar
    no, i'm in Colombia, before 8.1 the app worked fine but now i can't see anything, the ui works normal but when it's loading the video it get to 99% and stay there for a looooong time
    06-16-2014 08:36 PM
  4. JamesPTao's Avatar
    Hello, since i updated my desktop and laptop to win 8.1 the netflix app stop working, every time i try to play a movie it gets stuck at 99%

    I read reviews form the app store and a lot of people have this issue
    Is the app updated? Netflix just changed around the look and design of their site. The app may need updated.
    06-16-2014 08:38 PM
  5. tatotiburon's Avatar
    Yes i think so, there isn't any update in the store
    06-16-2014 08:54 PM
  6. F3rzz's Avatar
    i just tried playing "Wolf of Wall Street" and it got stuck on 97% for a Little bit then it slowly charged 98... 99... ... 100% and started playing fine. (i switched the App right away tho, because i was only testing to see if mine was failing too)

    when it was charging (can't remember if 97 or 99%) it appeared on the screen "the player is being configured, this may take a while" or something like that. That coincided with me hitting configuration on the Windows 8 sidebar so it could be that.

    PS: i'm from Chile btw. Hola!
    06-16-2014 09:09 PM
  7. tatotiburon's Avatar
    Yes i got the same message, but it doesn't do anything after hitting 99% desktop and laptop without using the sidebar or touch anything
    06-16-2014 10:33 PM
  8. gedzum's Avatar
    Strange, the latest update actually improved loading times for me. I used to get a slight delay at 99%, but today it sped through. I still have that loading issue when opening the app though. Content categories and my list take a while to load in when opening, but otherwise it works well.
    06-17-2014 07:37 AM
  9. tatotiburon's Avatar
    i get this all the time

    untitled-1.jpg
    06-17-2014 10:41 AM
  10. tatotiburon's Avatar
    the ui works fine

    Attachment 69393

    the same problem in my laptop also with windows 8.1 and if you see the reviews in the store a lot of people have this issue
    06-17-2014 10:46 AM
  11. gedzum's Avatar
    I see. So to clarify, it doesn't load anything at all once it reaches 99% or it just takes a really long time to load? Have you tried reinstalling the app and can you verify if it is the same problem in the browser/Netflix site?
    Laura Knotek likes this.
    06-18-2014 04:32 AM
  12. link68759's Avatar
    Uninstall the app, yes remove from all devices, reboot, wait a few hours, reinstall.
    06-18-2014 11:58 AM
  13. MadSci2's Avatar
    You may need to go to Netflix.com and deauthorize your computer, or even ask your devices, then reauthorize them one by one. This sometimes fixes connectivity issues related to a corrupted authorization list.
    Sent from my RM-877_nam_att_205 using Tapatalk
    06-22-2014 05:26 PM
  14. WRider's Avatar
    Getting same issue from the browser not using the app?
    Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
    06-23-2014 03:36 PM
  15. robertopod1968's Avatar
    I can't even get the app to download. Says my internet connection is too slow, although I've tried 4 different networks with 10mbs and up speeds.


    Sent from my Surface Pro 3 using Tapatalk
    06-24-2014 01:59 PM
  16. link68759's Avatar
    I can't even get the app to download. Says my internet connection is too slow, although I've tried 4 different networks with 10mbs and up speeds.





    Sent from my Surface Pro 3 using Tapatalk

    There's a repair command that starts with dism /online or something, but try sfc /scannow (in admin cmd).
    06-24-2014 02:14 PM

Similar Threads

  1. White pixelated screen on Nokia Lumia 920
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 01-16-2016, 02:44 PM
  2. Gdr2 update on Huawei W1
    By Kevin Lendyll Aquino in forum Huawei Ascend W1
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2014, 01:20 PM
  3. Apps open that I know weren't open when I power on!
    By MarkTurbo in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2014, 08:06 PM
  4. viber sticker market is not working
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-16-2014, 06:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD