1. hallmail09's Avatar
    So here is my issue, I have just updated my Nokia Lumia 900 (used on Straight Talk network). Before doing the update to 7.8 I had 4G data just fine. I have the network app installed and the apn configured correctly. However, since I have done the 7.8 update I have lost cellular data altogether. It's kind of weird though as I can still send text messages however I have no data indicator (4g, 3g, ect) on the top notification bar. Also I cannot browse through IE or send or recieve email. Any help on this would be greatly appreciated. I've also done many soft reset's since the update to try and regain data. Also turned on wireless and turned it back off to see if I regained the data connection and still no luck.
    02-28-2013 11:51 AM
  2. hallmail09's Avatar
    anyone have any suggestions? has anyone else experienced this?
    02-28-2013 02:00 PM
  3. anon(3754168)'s Avatar
    Try removing the network app. Go under apn settings and enter att.mvno, leave everything else blank. Restart phone.
    03-01-2013 03:57 PM
  4. Brett Schulte's Avatar
    So here is my issue, I have just updated my Nokia Lumia 900 (used on Straight Talk network). Before doing the update to 7.8 I had 4G data just fine. I have the network app installed and the apn configured correctly. However, since I have done the 7.8 update I have lost cellular data altogether.
    Same problem here. Anyone?
    03-20-2013 02:47 PM

Similar Threads

  1. lumia 900 7.8 on straight talk
    By kurtg in forum Windows Central Archive
    Replies: 6
    Last Post: 03-23-2013, 05:55 PM
  2. Nokia Lumia 900 on Net10...data problems :(
    By Jordan Miera in forum Windows Central Archive
    Replies: 29
    Last Post: 03-14-2013, 09:46 AM
  3. Nokia Lumia 900 on Straight talk
    By mchakri001 in forum Other Operating Systems
    Replies: 12
    Last Post: 12-03-2012, 01:20 PM
  4. Lumia 900 on Straight Talk
    By moc426 in forum Windows Central Archive
    Replies: 24
    Last Post: 06-20-2012, 10:18 PM
  5. Lumia 800 on Straight Talk?
    By stevenmcbeaven in forum Windows Central Archive
    Replies: 18
    Last Post: 05-12-2012, 04:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD