1. Akash Patel's Avatar
    Hello guys from yesterday I am getting network error in the app

    I reinstalled the app many times done soft reset too still the same error

    I have attached the screenshot of the error I am getting.
    Anyone have any solution for it and anyone else facing this issue
    I have L520 running WP8.1+ Denim

    P.S: My net is working properly checked on 3G and Wi-Fi still the same.

    Checked on 2 different Wi-Fi network too still the same
    Attached Thumbnails wp_ss_20141220_0044.png   wp_ss_20141220_0045.png  
    12-20-2014 07:29 AM
  2. Ed Boland's Avatar
    I'm getting the same thing. I just refresh or reload the page and it goes away.

    On a somewhat related note, I'm on the latest dev preview.. and ever since the last update, I've noticed my wifi connectivity has been very poor. I was thinking this was why I'm getting the above mentioned network errors.. but maybe not.
    Akash Patel likes this.
    12-20-2014 09:33 AM
  3. Akash Patel's Avatar
    Yaa same i got this error after denim update(as latest dev preview and denim is having same OS version) i am also thinking now this is due to latest OS update.
    Refresh or reload method is not working for me.
    it's good to know i am not the only one facing this issue.
    Ed Boland likes this.
    12-20-2014 09:54 AM
  4. Talderon's Avatar
    I have been getting this error for a while now (after the latest update (not Denim)) and it's a real bummer since I can't keep up to date as much as I like.

    Info:

    Code:
    User Comments:
    <Add any extra detail you'd like to here, or you can hit send now, the technical information below will help>
    
    =Parameter Dictionary=
    version : 4.6.1.1023
    trial : False
    OS : 8.10.14219.0
    deviceInfo : NOKIA RM-940_nam_att_200
    
    =Auto Generated Technical Detail=
    
    12/19/2014 6:23:09 PM - CRITICAL
    Message: Sequence contains no elements
    StackTrace:
       at System.Linq.Enumerable.First[TSource](IEnumerable`1 source)
       at WPCentral.CustomSetupPage.Finish(Object sender, RoutedEventArgs e)
       at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnClick()
       at System.Windows.Controls.Button.OnClick()
       at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnMouseLeftButtonUp(MouseButtonEventArgs e)
       at System.Windows.Controls.Control.OnMouseLeftButtonUp(Control ctrl, EventArgs e)
       at MS.Internal.JoltHelper.FireEvent(IntPtr unmanagedObj, IntPtr unmanagedObjArgs, Int32 argsTypeIndex, Int32 actualArgsTypeIndex, String eventName)
    --------------------------
    
    
    Bug reporting provided by the WPClogger
    12-22-2014 07:43 AM
  5. Akash Patel's Avatar
    I have been getting this error for a while now (after the latest update (not Denim)) and it's a real bummer since I can't keep up to date as much as I like.

    Info:

    [CODE]
    User Comments:
    <Add any extra detail you'd like to here, or you can hit send now, the technical information below will help>

    =Parameter Dictionary=
    version : 4.6.1.1023
    trial : False
    OS : 8.10.14219.0
    deviceInfo : NOKIA RM-940_nam_att_200

    =Auto Generated Technical Detail=

    12/19/2014 6:23:09 PM - CRITICAL
    Message: Sequence contains no elements
    StackTrace:
    at System.Linq.Enumerable.First[TSource](IEnumerable`1 source)
    at WPCentral.CustomSetupPage.Finish(Object sender, RoutedEventArgs e)
    at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnClick()
    at System.Windows.Controls.Button.OnClick()
    at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnMouseLeftButtonUp(MouseButtonEventArgs e)
    at System.Windows.Controls.Control.OnMouseLeftButtonUp(Control ctrl, EventArgs e)
    at MS.Internal.JoltHelper.FireEvent(IntPtr unmanagedObj, IntPtr unmanagedObjArgs, Int32 argsTypeIndex, Int32 actualArgsTypeIndex, String eventName)
    --------------------------


    Bug reporting provided by the WPClogger
    [/CODE]

    after denim update i had got this issue in app


    [CODE]


    <Add any extra detail you'd like to here, or you can hit send now, the technical information below will help>


    =Parameter Dictionary=
    version : 4.6.1.1023
    trial : False
    OS : 8.10.14219.0
    deviceInfo : NOKIA RM-914_im_india_269

    =Auto Generated Technical Detail=

    12/20/2014 12:54:46 PM - CRITICAL
    Message: String reference not set to an instance of a String.
    Parameter name: s
    StackTrace:
    at System.Text.Encoding.GetBytes(String s)
    at WPCentral.Forums.Page.AccountPage.getRecent()
    at WPCentral.Forums.Page.AccountPage.AccountPage_loaded(Object sender, RoutedEventArgs e)
    at MS.Internal.CoreInvokeHandler.InvokeEventHandler(Int32 typeIndex, Delegate handlerDelegate, Object sender, Object args)
    at MS.Internal.JoltHelper.FireEvent(IntPtr unmanagedObj, IntPtr unmanagedObjArgs, Int32 argsTypeIndex, Int32 actualArgsTypeIndex, String eventName)
    --------------------------


    Bug reporting provided by the WPClogger


    [/CODE] ​
    12-23-2014 02:09 AM
  6. Jay Bennett's Avatar
    Hey guys, This is a difficult one for me as I don't have access to Denim on any of my device. I will look and see if I can get hold of a Denim device to find out what changed and hopefully get back to you. Obviously it's tough as it is a network code failure and is working ok for me on all devices I've tried.

    To rule out something that has occurred before: could you all please indicate what region settings you have for your phone? Including language and timezone. Thanks
    12-23-2014 08:56 AM
  7. Rev1979's Avatar
    Get the error too on the app on both wifi or phone network when checking windows central links, no problem on external links.
    12-23-2014 11:55 AM
  8. Akash Patel's Avatar
    Hey guys, This is a difficult one for me as I don't have access to Denim on any of my device. I will look and see if I can get hold of a Denim device to find out what changed and hopefully get back to you. Obviously it's tough as it is a network code failure and is working ok for me on all devices I've tried.

    To rule out something that has occurred before: could you all please indicate what region settings you have for your phone? Including language and timezone. Thanks
    I have L520 and its language is English(India) region is set to India and Time Zone is (UTC +5:30) Kolkata,Mumbai
    12-24-2014 07:21 AM
  9. Talderon's Avatar
    Just FYI, I was getting the issue on Cyan, I do not have Denim yet (US English on AT&T).

    Good news is, the app started working last night, so I am able to get in and see news and forums.

    The live tile stopped resetting for me, but I fixed that by turning the live tile off then on in settings.
    12-24-2014 07:47 AM
  10. Akash Patel's Avatar
    Just FYI, I was getting the issue on Cyan, I do not have Denim yet (US English on AT&T).

    Good news is, the app started working last night, so I am able to get in and see news and forums.

    The live tile stopped resetting for me, but I fixed that by turning the live tile off then on in settings.
    No luck for me the issue is still there checked on my bro who have L520 running dev preview and on my friend L920 with cyan on their device it is working fine with no issue at all so I'm sure now this is due to denim update
    12-24-2014 10:34 AM
  11. Akash Patel's Avatar
    Jay The news are properly display now the webclient issue is gone but i am not able to login it is giving me an network error wp_ss_20141226_0001.jpg
    12-26-2014 05:38 AM
  12. Rev1979's Avatar
    Get the error too on the app on both wifi or phone network when checking Windows central links, no problem on external links.
    USA Central Time, English
    01-09-2015 09:16 AM

Similar Threads

  1. Google Apps On Windows Phone [A Tutorial]
    By Green Buddy in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2015, 07:23 AM
  2. 8018830f error denim update
    By chandu95 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2014, 11:20 PM
  3. Snapchat client apps
    By saras112 in forum Ask a Question
    Replies: 11
    Last Post: 12-22-2014, 08:58 PM
  4. Interval shooting camera apps?
    By mayblast in forum Applications
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2014, 11:49 PM
  5. App disappeared
    By agmanuel in forum Applications
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2014, 05:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD