1. bradenfontaine's Avatar
    Not sure if this is the right place, if not then let me know.

    Lumia 735 - When using the Windows Central app and brewing the forums pictures do not load. Wouldn't be so bad if I could click on the links or copy and paste the link into my browser, but I seem to not be able to do either. What am I doing wrong?
    01-12-2016 09:39 AM
  2. libra89's Avatar
    Do you mean on stories or on the forums?
    01-12-2016 10:41 AM
  3. bradenfontaine's Avatar
    Do you mean on stories or on the forums?
    II'm sorry, I mean I side the forums. Say someone posts a link to a website or an imbedded photo, I cannot seem to be able to click the link, nor can I copy it. I will try to get a screenshot of what I mean.
    01-12-2016 10:51 AM
  4. bradenfontaine's Avatar
    So, I'm an *****. I see now there is an icon under the post that says "images". Wonderful, now if only I can figure out how toads a photo to a post...
    01-12-2016 10:56 AM
  5. libra89's Avatar
    Glad that you got it. For photos, I think you might have to have a certain number of posts before you can post with them in your post. So feel free to explore the forums!
    01-12-2016 11:30 AM
  6. bradenfontaine's Avatar
    I'm sure you're right about the post count, too bad my count doesn't follow me with the passport sign in from other Central forums ;)
    01-12-2016 11:47 AM

Similar Threads

  1. How do I uninstall Weather app from Windows 10 Mobile?
    By Windows Central Question in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 12
    Last Post: 01-13-2016, 01:49 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-12-2016, 05:28 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 01-12-2016, 12:23 PM
  4. Windows 10 official update.
    By Achyut Arjun in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2016, 09:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD