11-05-2012 02:24 PM
35 12
tools
  1. cdook's Avatar
    They use the new logo on Mango bootup? I guess that makes sense, although the NoDo bootsplash looks nice.
    08-17-2011 03:50 PM
  2. TheWeeBear's Avatar
    They use the new logo on Mango bootup? I guess that makes sense, although the NoDo bootsplash looks nice.
    Yes the new logo (spit) is there on a Mango bootup GaMMa.
    08-17-2011 03:54 PM
  3. daemon123's Avatar
    The windows icon shows up when you post from the people hub. The facebook app just shows the little facebook icon.
    I am posting from the people hub only.. yet I don't see the windows logo. It just says "via Windows Phone".

    What could be wrong?
    Last edited by daemon123; 07-19-2012 at 04:07 AM. Reason: Subscribing to instant email alerts [This should be a default setting!]
    07-19-2012 04:03 AM
  4. aubreyq's Avatar
    I am posting from the people hub only.. yet I don't see the windows logo. It just says "via Windows Phone".

    What could be wrong?
    Man, you resurrected a thread that was almost a yeard old. Mango wasn't out when this thread was going on so maybe Mango changed it to what we see now?
    07-19-2012 08:14 AM
  5. daemon123's Avatar
    Man, you resurrected a thread that was almost a yeard old. Mango wasn't out when this thread was going on so maybe Mango changed it to what we see now?
    Another WP7.5 phone bought a week before mine puts the icon but mine doesn't.

    I wouldn't have posted here if what you said was the case!
    07-19-2012 08:29 AM
  6. eric12341's Avatar
    The logos don't show on the mobile Facebook site,only on the full site. It also could be due to MS changing the logo again to the 4 squares windows 8 logo that's been floating around.
    07-19-2012 12:53 PM
  7. daemon123's Avatar
    The logos don't show on the mobile Facebook site,only on the full site. It also could be due to MS changing the logo again to the 4 squares windows 8 logo that's been floating around.
    I posted from my phone on my wall...then checked from my desktop PC... No icon on my post.
    My friend does the same from his mobile about a day later and his post gets the icon. He is using the exact same phone brand and model that I am using too. Am I missing something?
    Last edited by daemon123; 07-19-2012 at 04:42 PM. Reason: more data
    07-19-2012 04:39 PM
  8. Curtieson's Avatar
    I posted from my phone on my wall...then checked from my desktop PC... No icon on my post.
    My friend does the same from his mobile about a day later and his post gets the icon. He is using the exact same phone brand and model that I am using too. Am I missing something?
    The Logos do not show on your Timeline. The logo's only show on your News Feed. So, you do not see them for yourself because your posts don't show on your News Feed, only your time line.

    As a check, go to your friends Timeline, there shouldn't be any logos.

    That is how it works for all of my friends Even the ones posting from "Friendcaster for Android" have a logo on my News Feed but nothing on the Timeline.
    daemon123 and scatterman like this.
    07-23-2012 08:36 AM
  9. daemon123's Avatar
    That's it!! Thanks for cracking the code for me :D
    07-23-2012 08:58 AM
  10. Curtieson's Avatar
    The Logos do not show on your Timeline. The logo's only show on your News Feed. So, you do not see them for yourself because your posts don't show on your News Feed, only your time line.

    As a check, go to your friends Timeline, there shouldn't be any logos.

    That is how it works for all of my friends Even the ones posting from "Friendcaster for Android" have a logo on my News Feed but nothing on the Timeline.
    I found this thread because I had the same question, how to get the little windows logo with each post. I however am posting from the people hub but still nothing appears except for a legend that says "via windows phone"... any ideas how to get the icon back?
    Read my post above. I believe you are committing the same error.
    scatterman likes this.
    11-05-2012 02:24 PM
35 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD